R
Gratis (de)montage service
R

Ervaren & opgeleide verhuizers

R

deskundig & betrouwbaar

R

24/7 & 365 flexibel verhuizen

R

verhuis offerte op maat

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

Verhuisbedrijf Haarlemmermeer

Bent u van plan om van, in of naar Haarlemmermeer te verhuizen en wilt u de verhuizing graag uit handen geven? StudentVerhuisTeam is het beste verhuisbedrijf van Haarlemmermeer en omstreken. Wij bieden u een verhuisservice met de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Normaal is goedkoop ook duurkoop, maar niet bij StudentVerhuisTeam. Wij zijn van mening dat verhuizen door een kwalitatieve verhuisfirma voor een ieder mogelijk moet zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier en wordt aangenaam verrast!

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Haarlemmermeer

Wij hechten veel waarde aan de verhuiskosten en aan onze prijs-kwaliteit verhouding. Wij denken graag aan uw portemonnee door keer op keer innovatieve ideeën te bedenken om zo snel en efficiënt mogelijk te verhuizen. Een manier om snel en veilig te verhuizen is het correct gebruiken van professionele inpak- en verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, spanbanden, transportplateau’s , steekwagens, stretch folie en een gereedschapskoffer. Heeft u zelf geen tijd om uw linnenkast te (de)monteren? Onze verhuizers doen dat graag en geheel gratis voor u. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid, zeer ervaren en vormen een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Zo verhuizen zij u snel, efficiënt en schadevrij in Haarlemmermeer en omstreken.

Direct spoed verhuizen in Haarlemmermeer

Ons verhuisbedrijf in Haarlemmermeer beschikt over een ruime wagenpark en vakbekwame, flexibele en ervaren verhuizers. Zo staan wij op elk moment van de dag volledig tot uw beschikking. Wij verhuizen van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat en wij vertrekken pas wanneer de klus geklaard is. Onze verhuisexperts zijn op werkdagen tussen 09.00 uur en 22.00 uur bereikbaar en in het weekend tussen 10:00 uur en 18.00. Wij adviseren u om vroegtijdig de verhuisdag te reserveren om gebruik te kunnen maken van de goedkoopste verhuisservice van Haarlemmermeer. 

Wat kost een verhuizing in Haarlemmermeer?

Een verhuizing in Haarlemmermeer nemen wij u al uit handen vanaf € 50,- incl. BTW. Indien u vroegtijdig reserveert kunt u gebruik maken van onze vroegboekkorting ter hoogte van 5% van het totaalbedrag. Wilt u uw reservering annuleren dan kan dat binnen de gestelde termijnen. Kortom: betaalbaar en vakkundig verhuizen wanneer het u uitkomt, doet u met ons verhuisbedrijf. Wacht niet langer en neem direct telefonisch contact op met onze verhuisexperts in Haarlemmermeer via 085 902 68 08 of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Translate »