verhuizen in haarlem

Gaat u van, in of naar Haarlem verhuizen? De verhuiskosten is in Haarlem hoger in vergelijking met de rest van het land gezien de gunstige ligging, werkgelegenheid en populariteit van Haarlem.  Daarentegen bieden wij u de goedkoopste verhuisservice van Haarlem, zonder extra toeslagen te hanteren voor bepaalde regio’s. 

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Spoed verhuizen kan ook met Verhuisbedrijf Haarlem 

Ons verhuisbedrijf in Haarlem verzorgt alles met betrekking tot het klaar maken van uw nieuwe woning, het verhuizen van uw huisraad en het bezemschoon opleveren van uw oude woning. De werkzaamheden die wij verrichten zijn:

R

Inpakken/demonteren

R

Klussen

R

Transporteren

R

Particuliere verhuizingen

R

Zakelijke verhuizingen

R

Spoed verhuizingen

R

Losse sjouw krachten

R

Woning- en kantoor ontruimingen

R

Verhuislift huren

Door deze werkzaamheden te verrichten bent u verzekerd van een verhuizing en ontruiming op maat in Haarlem waarin alles naar wens verloopt. Dat is het gemak van StudentVerhuisTeam.

De beste prijs kwaliteit verhouding ook in Haarlem

Al jaren verrichten wij dagelijks verhuizingen in en rondom Haarlem. Bent u voornemens te verhuizen van, in of naar Haarlem en zoekt u naar een vakkundige en betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken want wij staan altijd voor u klaar. Wij bieden u onze kwalitatieve verhuisservice aan in Haarlem voor een scherpe prijs. Wij garanderen de beste prijs-kwaliteit verhouding in de verhuisbranche doordat wij werken met zowel zeer vakkundige verhuizers als met student verhuizers. De student verhuizers houden een hoog werktempo aan en de ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit. Met dit team verhuizen wij uw inboedel snel, veilig en efficiënt naar uw nieuwe bestemming. Daarbij maken onze ervaren verhuizers gebruik van professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers (hondjes) etc. 

Wat kost een verhuisbedrijf in Haarlem?

Verhuizen in Haarlem kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Indien u meerdere diensten afneemt kunt u profiteren van onze combi korting. U kunt tot wel 70% besparen op uw huisvestingskosten. Meer weten over de mogelijkheden in Haarlem? Vraag het één van onze verhuisdeskundigen in Haarlem via 085 902 68 08. Wilt u meteen een duidelijk beeld van de kosten van uw verhuizing in Haarlem? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Translate »