Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Haarlem nodig?

VERHUIZEN IN HAARLEM

Gaat u van, in of naar Haarlem verhuizen? De verhuiskosten is in Haarlem hoger in vergelijking met de rest van het land gezien de gunstige ligging, werkgelegenheid en populariteit van Haarlem. Daarentegen bieden wij u de goedkoopste verhuisservice van Haarlem, zonder extra toeslagen te hanteren voor bepaalde regio’s.

SPOED VERHUIZEN KAN OOK MET VERHUISBEDRIJF HAARLEM

Ons verhuisbedrijf in Haarlem verzorgt alles met betrekking tot het klaar maken van uw nieuwe woning, het verhuizen van uw huisraad en het bezemschoon opleveren van uw oude woning. De werkzaamheden die wij verrichten zijn:
√ Inpakken/demonteren
√ Klussen
√ Transporteren
√ Particuliere verhuizingen
√ Zakelijke verhuizingen
√ Spoed verhuizingen
√ Losse sjouw krachten
√ Woning- en kantoor ontruimingen
√ Verhuislift huren
Door deze werkzaamheden te verrichten bent u verzekerd van een verhuizing en ontruiming op maat in Haarlem waarin alles naar wens verloopt. Dat is het gemak van StudentVerhuisTeam.

DE BESTE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING OOK IN HAARLEM

Al jaren verrichten wij dagelijks verhuizingen in en rondom Haarlem. Bent u voornemens te verhuizen van, in of naar Haarlem en zoekt u naar een vakkundige en betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken want wij staan altijd voor u klaar. Wij bieden u onze kwalitatieve verhuisservice aan in Haarlem voor een scherpe prijs. Wij garanderen de beste prijs-kwaliteit verhouding in de verhuisbranche doordat wij werken met zowel zeer vakkundige verhuizers als met student verhuizers. De student verhuizers houden een hoog werktempo aan en de ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit. Met dit team verhuizen wij uw inboedel snel, veilig en efficiënt naar uw nieuwe bestemming. Daarbij maken onze ervaren verhuizers gebruik van professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers (hondjes) etc.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN HAARLEM?

Verhuizen in Haarlem kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Indien u meerdere diensten afneemt kunt u profiteren van onze combi korting. U kunt tot wel 70% besparen op uw huisvestingskosten. Meer weten over de mogelijkheden in Haarlem? Vraag het één van onze verhuisdeskundigen in Haarlem via 085 902 68 08. Wilt u meteen een duidelijk beeld van de kosten van uw verhuizing in Haarlem? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Haarlem Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Haarlem
Verhuisbedrijf Haarlem

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!