Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Amsterdam nodig?

VERHUIZEN IN AMSTERDAM

Voor grote en kleine verhuizingen in en rondom Amsterdam kunt u de goedkoopste verhuisservice van verhuisfirma Amsterdam inschakelen. De prijs wordt bepaald aan de hand van de werkelijke gewerkte uren. Dit betekent dat de klok tikt vanaf het moment dat de verhuizers bij u op de stoep staan tot het moment dat onze verhuizers weer vertrekken.

GOEDKOOPSTE VERHUISSERVICE IN AMSTERDAM

Elke verhuizing is anders en in die zin is een verhuizing maatwerk. Wij verzekeren u bij elke verhuizing van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Door onze standplaats in Amsterdam kunnen wij u nog goedkoper van dienst zijn door minder voorrijkosten in rekening te brengen. Wij garanderen u de kwaliteit van een gerenommeerd verhuisfirma voor een studentenprijsje, omdat onze teams van verhuizers bestaan uit gepassioneerde student verhuizers en ervaren verhuizers. Het werken met student verhuizers kent een aantal voordelen waaronder: student verhuizers houden een hoog werktempo aan wat betekent dat u minder werkuren betaalt en daarnaast werken zij harder voor een lager uurtarief. Dit komt onze prijs-kwaliteitverhouding ten goede.

VAKKUNDIG VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF AMSTERDAM

De verhuizers van StudentVerhuisTeam zijn streng geselecteerd op integriteit, communicatieve vaardigheden, vakkundigheid en werktempo. Al onze verhuizers worden goed opgeleid en maandelijks getraind om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in hunzelf naar boven te halen. Ook rijden onze verhuizers moderne verhuiswagens met daarin de beste verhuismaterialen, zoals: verhuisdekens, meubelrollers, spanbanden, wikkel folie en een gereedschapskist. Op verzoek kunnen wij de verhuizers voorzien van een touw en blok om uw meubels en spullen te takelen. Eveneens is het huren van een verhuislift in Amsterdam mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Amsterdam via 085 902 68 08.

ZAKELIJK VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF AMSTERDAM

Bent u van plan om uw onderneming in Amsterdam te verhuizen en bent u op zoek naar een betrouwbare verhuisbedrijf? Ook dan kunt u gebruik maken van onze goedkope maar zakelijke verhuisservice. Wij beseffen dat uw verhuizing niet alleen veilig maar ook vlot moet verlopen, zodat uw bedrijfsvoering niet stil hoeft te liggen. Het is dan uiterst belangrijk om een compleet verhuisplan te hebben. Onze verhuisfirma en verhuizers hebben jarenlang ervaring met bedrijfsverhuizingen in Amsterdam en omstreken. Onze zakelijke verhuisservice bieden wij u al vanaf € 50,- incl. BTW. Om nog voordeliger uit te zijn, voorzien wij u graag van belastingtips. Bij een verhuizing om zakelijke redenen, kunt u de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek brengen. Daarnaast mag u een vast bedrag van € 7.750,- aftrekken.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN AMSTERDAM?

Een verhuizing nemen wij u al uit handen vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u ook goedkoop verhuizen in Amsterdam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier of neem contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Amsterdam via e-mail info@studentverhuisteam.nl of telefonisch via 085 902 68 08 voor meer informatie.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Amsterdam Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Amsterdam
Verhuisbedrijf Amsterdam

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!