verhuizen in amsterdam

Voor grote en kleine verhuizingen in en rondom Amsterdam kunt u de goedkoopste verhuisservice van verhuisfirma Amsterdam inschakelen. De prijs wordt bepaald aan de hand van de werkelijke gewerkte uren. Dit betekent dat de klok tikt vanaf het moment dat de verhuizers bij u op de stoep staan tot het moment dat onze verhuizers weer vertrekken. 

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoopste verhuisservice in Amsterdam

Elke verhuizing is anders en in die zin is een verhuizing maatwerk. Wij verzekeren u bij elke verhuizing van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Door onze standplaats in Amsterdam kunnen wij u nog goedkoper van dienst zijn door minder voorrijkosten in rekening te brengen. Wij garanderen u de kwaliteit van een gerenommeerd verhuisfirma voor een studentenprijsje, omdat onze teams van verhuizers bestaan uit gepassioneerde student verhuizers en ervaren verhuizers. Het werken met student verhuizers kent een aantal voordelen waaronder: student verhuizers houden een hoog werktempo aan wat betekent dat u minder werkuren betaalt en daarnaast werken zij harder voor een lager uurtarief. Dit komt onze prijs-kwaliteitverhouding ten goede.

Vakkundig verhuizen met Verhuisbedrijf Amsterdam

De verhuizers van StudentVerhuisTeam zijn streng geselecteerd op integriteit, communicatieve vaardigheden, vakkundigheid en werktempo. Al onze verhuizers worden goed opgeleid en maandelijks getraind om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in hunzelf naar boven te halen. Ook rijden onze verhuizers moderne verhuiswagens met daarin de beste verhuismaterialen, zoals: verhuisdekens, meubelrollers, spanbanden, wikkel folie en een gereedschapskist. Op verzoek kunnen wij de verhuizers voorzien van een touw en blok om uw meubels en spullen te takelen. Eveneens is het huren van een verhuislift in Amsterdam mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Amsterdam via 085 902 68 08.

Zakelijk verhuizen met verhuisbedrijf Amsterdam

Bent u van plan om uw onderneming in Amsterdam te verhuizen en bent u op zoek naar een betrouwbare verhuisbedrijf? Ook dan kunt u gebruik maken van onze goedkope maar zakelijke verhuisservice. Wij beseffen dat uw verhuizing niet alleen veilig maar ook vlot moet verlopen, zodat uw bedrijfsvoering niet stil hoeft te liggen. Het is dan uiterst belangrijk om een compleet verhuisplan te hebben. Onze verhuisfirma en verhuizers hebben jarenlang ervaring met bedrijfsverhuizingen in Amsterdam en omstreken. Onze zakelijke verhuisservice bieden wij u al vanaf € 50,- incl. BTW. Om nog voordeliger uit te zijn, voorzien wij u graag van belastingtips. Bij een verhuizing om zakelijke redenen, kunt u de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek brengen. Daarnaast mag u een vast bedrag van € 7.750,- aftrekken.

Wat kost een verhuizing in Amsterdam?

Een verhuizing nemen wij u al uit handen vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u ook goedkoop verhuizen in Amsterdam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier of neem contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Amsterdam via e-mail info@studentverhuisteam.nl of telefonisch via 085 902 68 08 voor meer informatie.

Translate »