Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Amstelveen nodig?

VERHUISBEDRIJF AMSTELVEEN

Bent u voornemens van, in of naar Amstelveen te verhuizen? Dan helpt StudentVerhuisTeam u graag in de juiste richting. Onze verhuisservice is maandelijks verantwoordelijk voor tientallen geslaagde verhuizingen in en rondom Amstelveen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwd verhuisbedrijf dat uitsluitend werkt met betrouwbare en uitermate professionele verhuizers. Onze verhuisspecialisten staan u graag zeven dagen in de week te woord om uw wensen vast te leggen en om ook van u een tevreden klant te maken. StudentVerhuisTeam heeft klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel staan.

VERHUISBEDRIJF AMSTELVEEN ZORGELOOS VERHUIZEN

Een verhuizing is een hoop gedoe en kan stressvol zijn. U heeft dan vaak weinig tijd om u voor te bereiden en u weet van alle stress niet waar u moet beginnen. Wij bieden u onze zorgeloze en stressvrije verhuisservice aan. Wij zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt door: een juist en volledig verhuisplan op te stellen, van a tot z met u mee te denken, u van handige verhuis- en bespaartips te voorzien en door tijdens het verhuisproces helder te communiceren. Onze deskundige verhuizers begrijpen dat uw persoonlijke spullen met zorg verhuisd dienen te worden. Deze verhuizers hebben een moderne verhuiswagen tot hun beschikking met daarin een groot assortiment aan professionele verhuisgereedschap. Deze verhuisgereedschappen, waaronder: verhuisdekens, verhuis spanbanden, verhuisrollers, steekkarren, stretch folie en natuurlijk een uitgebreide gereedschapskist, zorgen ervoor dat uw spullen veilig en efficiënt op uw nieuwe bestemming aankomen.

BETAALBAAR VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF AMSTELVEEN

Onze verhuisfirma is van mening dat verhuizen altijd tegen een gelijke en eerlijke tarief moet gebeuren. Zo zijn er andere verhuisbedrijven die hun prijzen hanteren aan de hand van de huisprijzen in een bepaalde regio. StudentVerhuisTeam Amstelveen biedt u de scherpste prijs. Wij houden onze prijs scherp omdat wij elke dag prijzen vergelijken.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN AMSTELVEEN?

Verhuizen in Amstelveen kan bij StudentVerhuisTeam al vanaf € 50,-. Wilt u ook goedkoop maar vooral zorgeloos verhuizen in en rondom Amstelveen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier en u ontvangt binnen enkele uren de goedkoopste offerte in uw mailbox. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Amstelveen via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Amstelveen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Amstelveen
Verhuisbedrijf Amstelveen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!