Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Alkmaar nodig?

VERHUISBEDRIJF ALKMAAR

Gaat u binnenkort van, in of naar Alkmaar verhuizen en wilt u dat zorgeloos en goedkoop laten doen? Dan is de verhuisdienst van StudentVerhuisTeam de ideale oplossing. Onze verhuisservice wordt ingezet voor tientallen verhuizingen per week in Alkmaar en omstreken. Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier.

VERHUISBEDRIJF ALKMAAR BETAALBAAR EN VEILIG

Gezien de gunstige ligging en populariteit van Alkmaar zijn de huisprijzen en huisvestingskosten in Alkmaar gemiddeld hoger dan in de rest van Nederland. Dit is ook de reden dat de kosten voor een verhuizing in Alkmaar hoger ligt dan elders. Wij steken daar graag een stokje voor, want wij vinden dat overal in Nederland tegen gelijke tarieven verhuisd moet worden. Wij hanteren dezelfde tarieven voor iedereen en zijn hier uiterst transparant in. Wij garanderen u de laagste prijs omdat wij elke dag prijzen vergelijken. Wij bieden scherpe prijzen doordat wij zowel zeer vakkundige verhuizers als studenten verhuizers inzetten die elkaar goed aanvullen. Uw inboedel is in vertrouwde en veilige meesterhanden.

VAKKUNDIG VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF ALKMAAR

Al tientallen jaren zijn wij actief in en rondom Alkmaar en wij hebben inmiddels een groot hoeveelheid klanten blij kunnen maken met onze verhuisservice. Bovendien hebben wij gedurende de jaren de benodigde ervaring opgedaan met verschillende verhuizingen, want de ene verhuizing is de andere niet. Zo zijn er kleine en grote verhuizingen, studenten en senioren verhuizingen, particuliere en zakelijke verhuizingen etc. Voor elke verhuizing hebben wij de juiste oplossing, professionele materialen en de verhuizers met de benodigde ervaringen. Om uw verhuizing vlot en veilig te laten verlopen maken onze ervaren verhuizers gebruik van verhuismaterialen zoals verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers (hondjes) etc. Wij nemen uw verhuizing en zorgen graag uit uw handen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN ALKMAAR?

Een verhuizing nemen wij u al uit handen vanaf € 50,- incl. BTW. Om u nog goedkoper van dienst te kunnen zijn raden wij u aan om meerdere diensten af te nemen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor inpak werkzaamheden, ontruimingen en klus werkzaamheden. Wij stellen graag voor u een verhuisplan op dat gebaseerd is op uw wensen. Dit plan biedt een overzicht van de werkzaamheden en de kosten die ermee gepaard gaan. Bent u benieuwd naar wat uw verhuizing in of rondom Alkmaar gaat kosten? Bel dan met één van onze verhuisspecialisten in Alkmaar via 085 902 68 08 of stuur een e-mail met uw vragen naar info@studentverhuisteam.nl.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Alkmaar Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Alkmaar
Verhuisbedrijf Alkmaar

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!