Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Tilburg nodig?

VERHUIZEN IN TILBURG

Bent u van plan om van, in of naar Tilburg te verhuizen? Maakt dan kennis met het goedkoopste verhuisbedrijf van Tilburg, namelijk StudentVerhuisTeam. Wij verzorgen uw complete verhuizing tot in de puntjes voor een zeer lage tarief. Bent u benieuwd naar de goedkoopste verhuisservice in Tilburg? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Tilburg via 085 902 68 08. Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

HET GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN TILBURG

Goedkoop verhuizen kan alleen als je het zelf doet. Dat klopt niet, want wanneer je ervoor kiest zelf te verhuizen dien je een verhuiswagen te huren tegen absurde tarieven. Daarnaast dien je weken zo niet maanden van tevoren alle spullen in te pakken en meubels te (de)monteren. Dit kost niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Verhuisbedrijf Tilburg biedt u de goedkoopste verhuisservice van Tilburg. Naast onze zeer lage uurtarieven bedenken wij als verhuisbedrijf van Tilburg altijd nieuwe manieren om te besparen, zodat u daarvan kunt profiteren. Zo bespaard u op de bezichtiging kosten door te oriënteren op basis van de gegevens die u aanlevert en met behulp van elektronisch tools zoals Google Maps en Funda. Bovendien hanteren wij geen uitloopmarges voor vertragingen. Kortom: goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit doet u met de uitstekende verhuisservice van StudentVerhuisTeam.

SLIM VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF TILBURG

StudentVerhuisTeam is een vooraanstaande verhuisfirma wat betreft innovaties en slim verhuizen. Slim verhuizen houdt in goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit. Zo zetten wij naast ervaren verhuizers ook volwaardige student verhuizers in. Deze student verhuizers worden begeleidt door ervaren verhuizers en opgeleid tot verhuistoppers. Bovendien worden alle verhuizers aangestuurd door een voorman. Deze fungeert als vaste aanspreekpunt tijdens de verhuizing. Het werken met student verhuizers kent vele voordelen waaronder: student verhuizers houden een hoog werktempo aan, hebben een frisse blik, werken harder voor een lager uurtarief en bieden u een extra handyman service waar u gratis gebruik van kunt maken. Om de kwaliteit van de verhuizing te waarborgen werken onze verhuizers enkel met professionele inpak- en verhuismaterialen. Deze materialen dragen bij aan het vlot, veilig maar bovenal goedkoop verhuizen in Tilburg.

DIRECT SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF TILBURG

Heeft u kortdag een nieuwe woning of moet u noodgedwongen uw huidige woning verlaten? Dan helpen wij u graag met onze spoed verhuisservice in Tilburg. Een spoed verhuizing is vaak ongepland waardoor u geen tijd heeft om alles goed voor te bereiden. Geen zorgen. Onze student verhuizers en ervaren verhuizers weten wel raad met een spoed verhuizing. Vanwege de flexibele instelling van onze verhuizers kunnen wij u vaak dezelfde dag nog van dienst zijn. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en helpen u daarom ook graag in de avonduren met uw spoed verhuizing in Tilburg. Wilt u gebruik maken van onze spoed verhuisservice? Dan adviseren wij u om direct contact op te nemen met onze verhuisexperts in Tilburg via 085 902 68 08 om uw verhuizing direct vast te leggen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN TILBURG

Alles is mogelijk en dat is de magie van StudentVerhuisTeam. Verhuizen met de beste verhuisservice van Tilburg kan al vanaf € 50,-. Overal in Nederland bieden wij onze gelijke en eerlijke tarieven. Wij gaan zelf zo ver dat wij zeggen dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf van Tilburg zijn. Gelooft u het niet. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en vergelijk deze met de offertes van andere verhuisbedrijven in Tilburg. U zult aangenaam verrast zijn. Wilt u meer weten over slim verhuizen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verhuisspecialisten in Tilburg via 085 902 68 08. Onze specialisten informeren u graag.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Tilburg Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Tilburg
Verhuisbedrijf Tilburg

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!