Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Roosendaal nodig?

VERHUIZEN IN ROOSENDAAL

Bent u voornemens om van, in of naar Roosendaal te verhuizen? Dan helpt StudentVerhuisTeam u graag in de juiste richting. Ons verhuisbedrijf is wekelijks verantwoordelijk voor tientallen geslaagde verhuizingen in Roosendaal. Wat als gevolg goede mond tot mond reclame heeft. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwd verhuisbedrijf in Roosendaal en omstreken. Wilt u meer weten over het goedkoopste maar meest vakkundige verhuisbedrijf van Roosendaal? Bel dan met onze verhuisdeskundigen in Roosendaal. Onze deskundigen staan u graag zeven dagen in de week te woord om uw wensen vast te leggen en om ook van uw een tevreden klant te maken. StudentVerhuisTeam heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel zitten.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF ROOSENDAAL

StudentVerhuisTeam maakt zich sterk voor gelijke en eerlijke tarieven. Niet iedere verhuisbedrijf is het met ons eens. Zo zijn er andere verhuisbedrijven die hun prijzen hanteren aan de hand van de huisprijzen in een bepaalde regio en anderen die verschillende prijzen hanteren voor de verschillende diensten. Wij bieden u de scherpste prijs in de verhuisbranche. Deze kunnen wij u garanderen, omdat wij werken met student verhuizers en ervaren verhuizers. Onze student verhuizers houden een hoog werktempo aan en zijn veel goedkoper dan ervaren verhuizers. De ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit van de verhuizing. Bovendien houden wij onze prijs scherp omdat wij elke dag vergelijken. Wilt u ook goedkoop verhuizen in Roosendaal? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en laat u aangenaam verassen.

VERHUISBEDRIJF ROOSENDAAL SOEPEL & STRESSVRIJ

Een verhuizing is een hoop gedoe en kan stressvol zijn. Geen zorgen, want wij bieden u de zorgeloze en stressvrije verhuisservice aan. Om ervoor te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt stellen onze verhuisexperts het perfecte verhuisplan samen waarin word opgenomen: de tjidsduur van de verhuizing, een verhuischecklist van week tot week en handige bespaar- en verhuistips. Met onze verhuischecklist en tips kunt u de nodige voorbereidingen treffen om soepel en stressvrij te verhuizen in Roosendaal. Immers een goede voorbereiding is vaak al het halve werk en draagt bij aan het slim verhuizen. Om bij te dragen aan de kwaliteit van een verhuizing werken onze deskundige verhuizers enkel met professionele verhuismaterialen. Deze verhuismaterialen waaronder: verhuisdekens, verhuis spanbanden, verhuisrollers, steekkarren, stretch folie en een uitgebreide gereedschap set zorgen ervoor dat uw spullen veilig en efficiënt in de nieuwe woning geplaatst worden. Onze ervaren verhuizers helpen u graag om uw persoonlijke eigendommen met zorg te verhuizen.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN ROOSENDAAL?

Woont u in Roosendaal en bent u met spoed op zoek naar een verhuisbedrijf? Dan heeft u deze zojuist gevonden. StudentVerhuisTeam biedt u in Roosendaal 24/7 spoed verhuisservice. Dit kunnen wij u bieden omdat wij werken met student verhuizers die zeer flexibel inzetbaar zijn. Wilt u spoed verhuizen in Roosendaal? Neem dan direct contact op met onze verhuisdeskundigen in Roosendaal via 085 902 68 08. Onze deskundigen staan voor u klaar.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN ROOSENDAAL?

Verhuizen in Roosendaal kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u meer weten over het goedkoopste verhuisbedrijf van Roosendaal? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Roosendaal via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Roosendaal Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Roosendaal
Verhuisbedrijf Roosendaal

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!