Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Eindhoven nodig?

VERHUISBEDRIJF EINDHOVEN

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare verhuisfirma in Eindhoven? StudentVerhuisTeam heeft ruime ervaring met zowel particuliere als zakelijke verhuizingen van, in en naar Eindhoven. Onze verhuishelden staan alle dagen van de week voor u klaar.

GOEDKOOP & VAKKUNDIG VERHUIZEN IN EINDHOVEN

Verhuizen van, in of naar Eindhoven kan nu nog goedkoper vanwege onze verhuisbedrijf in Eindhoven. Bij ons bent u namelijk niet gebonden aan vaste prijsafspraken en betaald u enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Bovendien werken wij niet met marges om zo eventuele vertragingen in te dekken. Onze werkwijze verschilt in dat opzicht. Door heldere communicatie van begin tot eind en een verhuisplan op maat kunnen onze verhuisexperts een gerichte prijsopgave samenstellen. Wekelijks helpen wij tientallen klanten met hun verhuizing in en rondom Eindhoven. Wij helpen niet alleen particulieren met verhuizen, maar ook zeker ondernemingen. Word u ons volgende tevreden klant? Vraag nu gratis een verhuisofferte aan.

SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF EINDHOVEN

StudentVerhuisTeam is het goedkoopste verhuisbedrijf van Eindhoven en omstreken. Onze oprichter bedacht een concept om de drempel voor het verhuizen met een vakkundige verhuisbedrijf in Eindhoven te verlagen. In dit concept werken wij met student verhuizers die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers. De student verhuizers houden een hoge werktempo aan en werken harder voor een lager uurtarief. Bovendien zijn de student verhuizers zeer flexibel. Dit betekent dat wij u bij spoed vaak dezelfde dag nog kunnen verhuizen. Ook tijdens de avonduren. Voor onze spoed verhuisservice in Eindhoven rekenen wij geen extra toeslagen. De ervaren verhuizers houden de kwaliteit van de verhuizing hoog en kennen alle kneepjes van het vak. Wilt u gebruik maken van onze spoed verhuisservice in Eindhoven? Neem dan nu contact op met onze verhuisexperts in Eindhoven via 085 902 68 08.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN EINDHOVEN?

Een verhuizing in Eindhoven nemen wij u al uit handen vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u weten hoe goedkoop wij u van dienst kunnen zijn? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice van Eindhoven? Stel dan uw vragen aan één van onze verhuisdeskundigen in Eindhoven via 085 902 68 08. Onze deskundigen in Eindhoven informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Eindhoven Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Eindhoven
Verhuisbedrijf Eindhoven

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!