verhuizen in den bosch

Bent u voornemens om van, in of naar Den Bosch te verhuizen en wilt u deze karwei uit handen geven aan een vakkundige verhuisbedrijf? Dan wilt u natuurlijk ook dat dit soepel en veilig verloopt zonder hier te veel voor te betalen. StudentVerhuisTeam is dan het beste verhuisbedrijf voor u! Wij garanderen u de laagste prijs in de verhuisbranche met behoud van kwaliteit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe goedkoop wij uw verhuizing in Den Bosch uit handen nemen? Neem dan telefonisch contact op met onze verhuisspecialisten in Den Bosch via 085 902 68 08 of vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u aangenaam verrassen.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Het goedkoopste Verhuisbedrijf in Den Bosch

Bij goedkoop verhuizen gaat de gedachte meteen naar zelf een busje huren en zelf verhuizen. Niet bij StudentVerhuisTeam, want wij bieden u de beste verhuisservice van Den Bosch voor een koopje. Onze tarieven houden wij laag door te bezuinigen op onnodige kosten zoals uitloopkosten en bezichtiging kosten. Zo oriënteren wij ons op basis van de gegevens die u aanlevert en met behulp van elektronisch tools zoals google maps, funda etc. Op basis van de oriëntatie stellen onze verhuisspecialisten in Den Bosch een verhuisplan en goedkope prijsopgave samen. Als kers op de taart kunt u het verhuisplan, naar uw wensen, samenstellen. Mocht u gebonden zijn aan een budget dan kunt u ook gebruik maken van onze kwalitatieve verhuisservice. Aan de hand van uw budget stellen onze verhuisspecialisten in Den Bosch een passend verhuisplan samen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden in een oriënterend gesprek. 

De vakkundige klussers van Verhuisbedrijf Den Bosch 

Bent u van plan eerst uw nieuwe woning op te knappen en vervolgens te verhuizen. Laat onze vakkundige klussers in Den Bosch u een handje helpen. Onze klussers hebben ervaring met:

R

Boor- en timmerwerkzaamheden.

R

Behang aanbrengen en verwijderen.

R

Schuurwerkzaamheden.

R

Schilderwerkzaamheden (muur/plafond witten, deuren en kozijnen lakken).

R

Vloer leggen (laminaat, vinyl leggen etc.).

R

Gordijnen en lampen ophangen.

R

Meubels (de)monteren (kasten, tafels, bedden etc.)

Al onze diensten bieden wij tegen één tarief, namelijk € 22,50 per uur. Vergelijk onze tarieven met andere verhuisbedrijven en u zult aangenaam verrast worden. Maak gebruik van de goedkoopste klusjesman service in Den Bosch en vraag gratis een offerte aan.

Wat kost een verhuisbedrijf in Den Bosch?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisbedrijf van Den Bosch kan al vanaf € 50,- incl. BTW. De ene verhuizing is de andere niet. Wij leveren maatwerk op basis van uw wensen en eventueel budget. Daarom is het belangrijk om te weten wat u prefereert. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier. Heeft u nog vragen? Stel deze dan aan onze verhuisspecialisten in Den Bosch via 085 902 68 08. Onze specialisten staan u  graag te woord.

Translate »