Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Breda nodig?

VERHUISBEDRIJF BREDA

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar het goedkoopste verhuisbedrijf van Breda? Dan bent u goed terecht bij StudentVerhuisTeam. StudentVerhuisTeam is het verhuisbedrijf van Breda en omstreken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisdeskundigen in Breda via 085 902 68 08.

HET GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN BREDA

StudentVerhuisTeam is het goedkoopste verhuisbedrijf van Breda. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Vraag dan een verhuisofferte aan en vergelijk deze met offertes van andere verhuisbedrijven. U zult aangenaam verrast worden. U vraagt zich vast af hoe wij zo’n scherpe prijsopgave kunnen aanbieden? Naast dat wij elke dag onze prijzen vergelijken met andere verhuisbedrijven zijn wij continue bezig met innovaties en slim verhuizen. Zo besparen wij u een hoop onnodige kosten zoals kosten voor overhead, bezichtiging en natuurlijk de onnodige uitloop marge. Bovendien werken wij met goedkope student verhuizers die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers. Hiermee verlagen wij de drempel voor u om te verhuizen met een kwalitatieve verhuisbedrijf in Breda. Wilt u ook verhuizen zonder te veel te hoeven betalen? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan via onze aanvraagformulier en ontvang binnen enkele uren een zeer scherpe prijsopgave.

DIRECT SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF BREDA

Al jaren verrichten wij gezinsverhuizingen, zakelijke verhuizingen, spoed verhuizingen, studenten verhuizingen en ook senioren verhuizingen in Breda en omstreken. Mede dankzij onze kwalitatieve service, zeer ervaren verhuizers, de flexibele inzet daarvan en mond tot mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een permanent verhuisbedrijf in en rondom Breda. De service die wij u bieden vindt u nergens terug. Zo kunt u bij ons uw gehele verhuizing vormgeven door er bijvoorbeeld voor te kiezen om al uw spullen door ons in te laten pakken of door het zelf in te pakken. Of door uw meubels zelf te (de)monteren of u laat het over aan een van onze vakkundige klussers. Kortom: met StudentVerhuisTeam is alles mogelijk. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en stel uw eigen pakket samen. Wilt u direct met spoed verhuizen in Breda? Dan kan dit uiteraard ook. Met onze spoed verhuisservice in Breda kunnen wij u vaak dezelfde dag nog verhuizen. Wilt u gebruik maken van onze spoed verhuisservice in Breda? Dan adviseren wij u om meteen contact op te nemen met onze verhuisexperts via 085 902 68 08.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN BREDA?

De kosten van een verhuizing in Breda hangt af van meerdere zaken. Het is dus belangrijk om zo nauwkeurig in kaart te brengen wat de werkzaamheden zijn. Met ons regelt u een complete verhuizing al vanaf € 50,- incl. BTW. Wacht niet langer en vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier. Wilt u meer weten over goedkoop verhuizen in Breda? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Breda via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Breda Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Breda
Verhuisbedrijf Breda

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!