Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom nodig?

VERHUISBEDRIJF BERGEN OP ZOOM

Gaat u van, binnen of naar Bergen op Zoom verhuizen? Dan zult u blij zijn met ons verhuisbedrijf in Bergen op Zoom. Wij bieden u de beste en goedkoopste verhuisservice in de verhuisbranche. Wilt u meer weten over onze goedkope verhuisservice? Neem dan contact op met een van onze verhuisspecialisten in Bergen op Zoom via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF BERGEN OP ZOOM

Goedkoop en zorgvuldig verhuizen doet u met het beste verhuisbedrijf van Bergen op Zoom. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wekelijks verrichten wij tientallen succesvolle verhuizingen in en rondom Bergen op Zoom. Wij bieden u onze zorgvuldige verhuisservice veel goedkoper aan dan een erkend verhuisbedrijf omdat wij naast ervaren verhuizers ook streng geselecteerde student verhuizers inzetten. De ervaren verhuizers bieden de nodige ervaring en de student verhuizers een frisse blik, een hoog werktempo en flexibiliteit. Zo houden wij de kwaliteit hoog en bespaart u direct op de verhuiskosten. Als u vooraf een budget wilt bespreken is dit ook mogelijk. Op basis van uw budget kunnen wij schatten in welke mate wij u van dienst kunnen zijn.

VRAAG GRATIS EEN OFFERTE AAN

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

INTAKE GESPREK

Wij lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord dan leggen wij meteen uw verhuizing vast.

DE VERHUIZING

Onze verhuistoppers verhuizen uw complete inboedel binnen enkele uren en veilig naar het nieuwe adres.

EVALUATIE

Enkele dagen na de verhuizing nemen wij contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren.

UW (SPOED) VERHUIZING GOED VOORBEREIDEN

Met trots kunnen we zeggen dat wij één van de beste verhuisbedrijven van Bergen op Zoom zijn. Al onze verhuizers beschikken over de benodigde ervaring en diploma’s. Bovendien beschikken wij een NIWO vergunning wat essentieel is om uw inboedel verzekerd te kunnen verhuizen. Dit wijst erop dat wij een integer en vakkundig verhuisbedrijf zijn. Om uw gegevens en wensen vast te leggen hebben wij een speciaal aanvraagformulier ontwikkeld. Met behulp van deze aanvraagformulier voorziet u onze verhuisspecialisten in Bergens op Zoom van gegevens die cruciaal zijn voor het opmaken van een persoonlijke verhuisplan. Binnen enkele uren ontvangt u een op maat gemaakte verhuisplan met daarin de prijsopgave. Onze specialisten bellen u altijd op nadat u het verhuisplan in uw mailbox heeft ontvangen om eventueel toelichting te geven. Gaat u akkoord? Dan ontvangen wij dit graag per e-mail. U ontvangt dan een bevestiging van de verhuisdatum en tijdstip. Wanneer u direct met spoed wilt verhuizen in Bergen op Zoom adviseren wij u om direct contact op te nemen met onze verhuisexperts in Bergen op Zoom via 085 902 68 08. Onze experts staan u graag te woord.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN BERGEN OP ZOOM?

Verhuizen in Bergen op Zoom kan al vanaf € 50,- incl. BTW. De ene verhuizing is de andere niet, daarom is het van belang om uw wensen vast te leggen in een verhuisplan. Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Bergen op Zoom
Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!