verhuizen in venlo

Bent u voornemens te verhuizen van, naar of in Venlo? Dan bent u op zoek naar een voordelige verhuisbedrijf die ook uw inboedel vlot en veilig verhuisd. StudentVerhuisTeam is dan ook uw eerste keuze. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Venlo via 085 902 68 08 of via info@studentverhuisteam.nl.

Het voordeligste verhuisbedrijf van Venlo

StudentVerhuisTeam kent vele voordelen, financieel en algemeen. Enkele voordelen zijn:

R

Wij besparen u een hoop onnodige kosten, waaronder: overhead, bezichtiging en vertraging.

R

Onze verhuizers houden een hoog werktempo aan waardoor u minder werkuren betaald.

R

Wij bieden u de voordeligste verhuisservice van Venlo en heel Nederland.

R

Wij werken met ervaren verhuizers die een hoge werktempo aanhouden.

R

Wij bieden u gelijke en eerlijke tarieven die gelden door heel Nederland.

R

Wij communiceren helder gedurende het oriënterend gesprek, tijdens en na de verhuizing.

R

Onze verhuizers (de)monteren uw meubels gratis voor u zoals kasten en bed etc.

R

U ontvangt binnen 6 uur de goedkoopste prijsopgave op maat in uw mailbox.

R

Onze integere en ervaren verhuizers behandelen uw persoonlijke eigendommen met zorg.

R

Wij verrekenen geen onnodige kosten en eisen geen toeslagen. U betaalt enkel voor de uren waarin gewerkt is.

Vlot en veilig verhuizen in Venlo

StudentVerhuisTeam bestaat nu al vele jaren en heeft veel ervaring opgedaan in het verhuisvak. Onze verhuizers worden streng geselecteerd en goed opgeleid tot ware verhuistoppers. Door deze opleiding vergaren onze verhuizers de nodige kennis en expertise. Bovendien worden onze verhuizers in staat gesteld om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting. Ook stimuleren wij het creatief denken van de verhuizers, want elke verhuizing is anders. Tijdens het verhuizen kunnen er veel obstakels naar boven komen bijv. een kast die niet door het trapgat past en er is ook geen mogelijkheid om een verhuislift te plaatsen. In zo’n geval bedenken onze ervaren verhuizers een creatieve oplossing om de kast toch op zijn plaats te krijgen. Bovendien investeren wij niet alleen in de verhuizers maar ook in de verhuismaterialen. Zo is elke verhuiswagen uitgerust met een hydraulische laadklep, voldoende verhuisdekens, voldoende spanbanden, hondjes , steekwagens, wikkel folie en een gereedschapskoffer. Deze verhuismaterialen bevorderen het vlot, efficiënt en veilig verhuizen van uw inboedel en huisraad.

Wat kost een verhuisbedrijf in Venlo?

Verhuizen met de voordeligste verhuisservice van Venlo kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Om u van een  nauwkeurige prijsopgave te voorzien is het van belang dat u gegevens aanlevert. Deze gegevens levert u aan door onze aanvraagformulier in te vullen. Zodra deze gegevens bij ons bekend zijn stellen onze verhuisdeskundigen in Venlo een nauwkeurige verhuisplan en prijsopgave samen. Deze krijgt u binnen enkele uren nadat u de offerte formulier heeft opgestuurd. Heeft u vragen over onze aanvullende diensten? Neem dan telefonisch contact op met onze één van onze verhuisdeskundigen in Venlo via 085 902 68 08.