R
voordeligste verhuisfirma van Venlo
R

opgeleide & deskundige verhuizers

R

verhuis offerte op maat

R

24/7 flexibel verhuizen in Venlo

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

R

gratis (de) montage van kast & bed

verhuisbedrijf venlo

Bent u voornemens te verhuizen van, naar of in Venlo? Dan bent u op zoek naar een voordelige verhuisbedrijf die ook uw inboedel vlot en veilig verhuisd. StudentVerhuisTeam is dan ook uw eerste keuze. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Venlo via 085 902 68 08 of via info@studentverhuisteam.nl.

Vlot en veilig verhuizen in Venlo

StudentVerhuisTeam bestaat nu al vele jaren en heeft veel ervaring opgedaan in het verhuisvak. Onze verhuizers worden streng geselecteerd en goed opgeleid tot ware verhuistoppers. Door deze opleiding vergaren onze verhuizers de nodige kennis en expertise. Bovendien worden onze verhuizers in staat gesteld om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting. Ook stimuleren wij het creatief denken van de verhuizers, want elke verhuizing is anders. Tijdens het verhuizen kunnen er veel obstakels naar boven komen bijv. een kast die niet door het trapgat past en er is ook geen mogelijkheid om een verhuislift te plaatsen. In zo’n geval bedenken onze ervaren verhuizers een creatieve oplossing om de kast toch op zijn plaats te krijgen. Bovendien investeren wij niet alleen in de verhuizers maar ook in de verhuismaterialen. Zo is elke verhuiswagen uitgerust met een hydraulische laadklep, voldoende verhuisdekens, voldoende spanbanden, hondjes , steekwagens, wikkel folie en een gereedschapskoffer. Deze verhuismaterialen bevorderen het vlot, efficiënt en veilig verhuizen van uw inboedel en huisraad.

Wat kost een verhuisbedrijf in Venlo?

Verhuizen met de voordeligste verhuisservice van Venlo kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Om u van een  nauwkeurige prijsopgave te voorzien is het van belang dat u gegevens aanlevert. Deze gegevens levert u aan door onze aanvraagformulier in te vullen. Zodra deze gegevens bij ons bekend zijn stellen onze verhuisdeskundigen in Venlo een nauwkeurige verhuisplan en prijsopgave samen. Deze krijgt u binnen enkele uren nadat u de offerte formulier heeft opgestuurd. Heeft u vragen over onze aanvullende diensten? Neem dan telefonisch contact op met onze één van onze verhuisdeskundigen in Venlo via 085 902 68 08.