R
voordeligste verhuisfirma van Venlo
R

opgeleide & deskundige verhuizers

R

verhuis offerte op maat

R

24/7 flexibel verhuizen in Venlo

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

R

gratis (de) montage van kast & bed

verhuisbedrijf venlo

Bent u voornemens te verhuizen van, naar of in Venlo? Dan bent u op zoek naar een voordelige verhuisbedrijf die ook uw inboedel vlot en veilig verhuisd. StudentVerhuisTeam is dan ook uw eerste keuze. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Venlo via 085 902 68 08 of via info@studentverhuisteam.nl.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoop verhuizen in Venlo

Bij een verhuizing komt veel kijken. U dient niet alleen al uw spullen en meubels goed in te pakken, maar ook uw nieuwe woning op te knappen en naar uw smaak inrichten. Dit kan veel tijd en geld kosten. Hier helpt een goede voorbereiding enorm bij, want een goede voorbereiding is vaak al het halve werk. Een goede voorbereiding werkt ook kosten besparend. Onze verhuisspecialisten in Venlo helpen u graag met deze voorbereiding. Onze verhuizers werken uiterst vakkundig en hebben jarenlang ervaring opgedaan met verschillende soorten verhuizingen. Onze teams van verhuizers bestaan uit ervaren verhuizers en student verhuizers. Deze verhuizers worden o.a geselecteerd op ervaring, werktempo en integriteit. De student verhuizers zijn veel goedkoper dan ervaren verhuizers en houden een hoog werktempo aan. De ervaren verhuizers op hun beurt waarborgen de kwaliteit van uw verhuizing. Deze kwalitatieve verhuisservice in Venlo bieden wij u aan tegen voordelige tarieven.

Vlot en veilig verhuizen in Venlo

StudentVerhuisTeam bestaat al vele jaren en heeft veel ervaring opgedaan in het verhuisvak. Onze ervaren en student verhuizers worden streng geselecteerd en goed opgeleid tot ware verhuistoppers. Door deze opleiding vergaren onze verhuizers de nodige kennis en expertise. Bovendien worden onze verhuizers in staat gesteld om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen.  Ook stimuleren wij het creatief denken van de verhuizers, want elke verhuizing is anders. Tijdens het verhuizen kunnen er veel obstakels naar boven komen bijv. een kast die niet door het trapgat past en er is ook geen mogelijkheid om een verhuislift te plaatsen. In zo’n geval bedenken onze ervaren verhuizers een creatieve oplossing om de kast toch op zijn plaats te krijgen. Bovendien investeren wij niet alleen in de verhuizers maar ook in de verhuismaterialen. Zo is elke verhuiswagen uitgerust met een hydraulische laadklep, voldoende verhuisdekens, voldoende spanbanden, hondjes , steekwagens, wikkel folie en een gereedschapskoffer. Deze verhuismaterialen bevorderen het vlot, efficiënt en veilig verhuizen van uw inboedel en huisraad.

Wat kost een verhuisbedrijf in Venlo?

Verhuizen met de voordeligste verhuisservice van Venlo kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Om u van een  nauwkeurige prijsopgave te voorzien is het van belang dat u gegevens aanlevert. Deze gegevens levert u aan door onze aanvraagformulier in te vullen. Zodra deze gegevens bij ons bekend zijn stellen onze verhuisdeskundigen in Venlo een nauwkeurige verhuisplan en prijsopgave samen. Deze krijgt u binnen enkele uren nadat u de offerte formulier heeft opgestuurd. Heeft u vragen over onze aanvullende diensten? Neem dan telefonisch contact op met onze één van onze verhuisdeskundigen in Venlo via 085 902 68 08.

Translate »