Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Sittard-Geleen nodig?

VERHUIZEN IN SITTARD-GELEEN

Heeft u plannen om van, in of naar Sittard-Geleen te verhuizen? Besteed het dan uit aan het snelste en goedkoopste verhuisbedrijf van Sittard-Geleen. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat met spoed 24/7 voor u klaar staat? Met wekelijks tientallen spoed verhuizingen door heel het land kunnen wij beamen dat wij ook met spoed de juiste keuze voor u zijn. Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Sittard-Geleen via 085 902 68 08

GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN SITTARD-GELEEN

StudentVerhuisTeam staat voor snel en slim verhuizen. Slim verhuizen houdt in goedkoop verhuizen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Dit is o.a. mogelijk door innovaties in de verhuisbranche en door efficiënter te werken. Dit vergt o.a. ervaring, een frisse blik en out of the box denkvermogen. Door te werken met ervaren verhuizers en student verhuizers zorgen wij voor een mix van ervaring en een frisse blik. Bovendien zijn de student verhuizers een stuk goedkoper en houden ze een hoog werktempo aan, wat het snel en slim verhuizen bevordert. Onze student verhuizers worden goed opgeleid om zichzelf te ontplooien en de expert in zich naar boven te halen. Zo stimuleren wij het creatief en oplossingsgericht denken van de verhuizers, want niet alle verhuizingen zijn hetzelfde.

SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF SITTARD-GELEEN

Om onze kwaliteit te waarborgen en te verbeteren voeren onze verhuisspecialisten na afloop van de karwei evaluatiegesprekken. Tijdens deze gesprekken zijn uw opmerkingen en feedback zeer welkom. Door eerdere feedback bieden wij u nu ook extra diensten. Naast onze welbekende verhuisservice bieden wij u ook een:
√ Inpakservice voor het transport waardig inpakken van uw spullen en meubilair.
√ Verhuislift service incl. expert die helpt bij het sjouwen.
√ Spoed verhuisservice waarbij wij u vaak dezelfde dag nog verhuizen.
√ Transportservice van enkele grote objecten zoals witgoed en banken etc.
√ Duurzaam woningontruiming service voor het opleveren van uw oude woning.
√ Handyman service bijv. boren en timmeren, behang aanbrengen en verwijderen, schuren en schilderen, laminaat verwijderen en leggen etc.
√ Sjouw hulp service in Sittard-Geleen zonder verhuiswagen maar wel met verhuismaterialen.

DIRECT VERHUIZEN IN SITTARD-GELEEN

StudentVerhuisTeam verhuist u graag, ook met spoed. Een spoedverhuizing komt vaak onverwacht en zorgt veelal voor een hoop zorgen en stress. Hierbij heeft u vaak weinig tijd om u voor te bereiden en weet u van alle stress niet waar u moet beginnen. Onze verhuisspecialisten in Sittard-Geleen informeren u graag over onze spoed verhuisservice, denken van a tot z met u mee en geven u graag tips. Wilt u direct verhuizen van, in of naar Sittard-Geleen? Neem dan direct contact op met onze verhuisspecialisten in Sittard-Geleen via 085 902 68 08.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN SITTARD-GELEEN?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisbedrijf van Sittard-Geleen kan al vanaf € 50,-. Ook voor spoed verhuizingen gelden dezelfde lage tarieven. Wij eisen geen toeslagen en bij ons dus geen adders onder het gras. Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier en wordt aangenaam verrast.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Sittard-Geleen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Sittard-Geleen
Verhuisbedrijf Sittard-Geleen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!