Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Maastricht nodig?

VERHUIZEN IN MAASTRICHT

Bent u op zoek naar het goedkoopste verhuisbedrijf van Maastricht en omstreken? Dan heeft u deze gevonden! StudentVerhuisTeam is niet alleen het goedkoopst maar ook het meeste vakkundige verhuisbedrijf in Maastricht. Ook uw verhuizing nemen wij u graag uit handen wanneer het uitkomt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Maastricht via 085 902 68 08.

GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN MAASTRICHT

Goedkoop verhuizen doet u alleen met het meest betrouwbare verhuisbedrijf van Maastricht. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in particuliere verhuizen, maar ook in zakelijk verhuizingen, groot en klein. Door te werken met ervaren verhuizers en student verhuizers bieden wij u een goedkope verhuisservice met behoud van kwaliteit. Zowel de ervaren verhuizers en student verhuizers worden goed opgeleid en begeleidt tot ware verhuishelden. De ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit en de student verhuizers houden de werktempo hoog. Door deze groepen te combineren zijn wij niet alleen veel goedkoper dan onze concurrenten, maar bieden wij dezelfde kwaliteit. Na de verhuizing voeren wij een evaluatie gesprek om te controleren of er aan uw verwachtingen is voldaan en om eventuele verbeterpunten te noteren. Uw feedback word zeer gewaardeerd. Zo behouden wij de kwaliteit.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN MAASTRICHT

Bent u genoodzaakt om met spoed te verhuizen in Maastricht? Zoek dan niet verder, want deze heeft u gevonden, namelijk StudentVerhuisTeam. Wij bieden u de goedkoopste spoed verhuisservice in Maastricht. Zoals u eerder heeft gelezen werken wij niet alleen met ervaren verhuizers maar ook met student verhuizers. Deze student verhuizers zijn niet alleen veel goedkoper dan ervaren verhuizers, maar zijn ook zeer flexibel. Dit betekent dat onze verhuizers 24/7 voor u klaar staan. Wilt u een spoed verhuizing in Maastricht uit handen geven? Neem dan nu contact op met onze verhuisexperts in Maastricht via 085 902 68 08.

ZORGELOOS SENIOREN VERHUIZEN IN MAASTRICHT

Verhuizen is een zeer aangrijpende gebeurtenis en voor senioren veel zwaarder dan voor jongeren. Na tientallen jaren in een woning te hebben geleefd en er mooie momenten te hebben beleefd is het dan toch tijd om te verhuizen naar bijvoorbeeld een zorgcentrum of een aanleunwoning. Dit is een aangrijpende gebeurtenis en zorgt voor veel verdriet en verhuisstress bij ouderen en familie. Onze ervaren verhuizers nemen u deze stress en zorgen graag uit handen door uw meubilair binnen één dag, soepel en schadevrij te verhuizen. Ook uw ontruiming is in vertrouwde handen. Onze ontruimers hebben ruime ervaring met het duurzaam ontruimen in Maastricht en zij helpen u graag met het bezem schoon opleveren van uw oude seniorenwoning. Duurzaam ontruimen houdt in dat de bruikbare spullen vervoerd worden naar kringloopwinkels en de onbruikbare spullen en afval gestort word. Zo hoeft u niet om te kijken naar de ontruiming en geniet u van een zorgeloze en ecologische ontruiming.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN MAASTRICHT?

Verhuizen in Maastricht met het goedkoopste verhuisbedrijf kan al vanaf € 50,-. Elk verhuizing is uniek en anders. Onze verhuizers en verhuisdeskundigen in Maastricht hebben voldoende ervaring opgedaan om elk verhuizing succesvol te voltooien. Wilt u een nauwkeurige prijsopgave ontvangen in uw mailbox? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier en ontvang de goedkoopste prijsopgave ooit. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice van Maastricht? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Maastricht via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Maastricht Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Maastricht
Verhuisbedrijf Maastricht

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!