verhuizen in maastricht

Bent u op zoek naar het goedkoopste verhuisbedrijf van Maastricht en omstreken? Dan heeft u deze gevonden! StudentVerhuisTeam is niet alleen het goedkoopst maar ook het meeste vakkundige verhuisbedrijf in Maastricht. Ook uw verhuizing nemen wij u graag uit handen wanneer het uitkomt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Maastricht via 085 902 68 08.

Goedkoopste verhuisbedrijf van Maastricht

Goedkoop verhuizen doet u alleen met het meest betrouwbare verhuisbedrijf van Maastricht. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in particuliere verhuizen, maar ook in zakelijk verhuizingen, groot en klein. Door te werken met ervaren verhuizers en studenten bieden wij u een goedkope verhuisservice met behoud van kwaliteit. Zowel de ervaren verhuizers en studenten worden goed opgeleid en begeleidt tot ware verhuishelden. De ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit en de studenten houden de werktempo hoog. Door deze groepen te combineren zijn wij niet alleen veel goedkoper dan onze concurrenten, maar bieden wij dezelfde kwaliteit. Na de verhuizing voeren wij een evaluatie gesprek om te controleren of er aan uw verwachtingen is voldaan en om eventuele verbeterpunten te noteren. Uw feedback word zeer gewaardeerd. Zo behouden wij de kwaliteit.

Zorgeloos senioren verhuizingen in Maastricht

Verhuizen is een zeer aangrijpende gebeurtenis. Verhuizen is voor senioren alleen nog vele malen zwaarder dan voor jongeren. Na tientallen jaren in een woning te hebben geleefd  en er mooie momenten te hebben beleefd is het dan toch tijd om te verhuizen naar bijvoorbeeld een zorgcentrum of een aanleunwoning. Dit is een emotioneel aangrijpende gebeurtenis en zorgt voor veel verdriet en verhuisstress bij ouderen en familie. Onze ervaren verhuizers nemen u deze stress en zorgen graag uit handen door uw meubilair binnen één dag, soepel en schadevrij te verhuizen. Ook stellen onze verhuisdeskundigen in Maastricht een volledige verhuisplan voor u samen aan de hand van uw wensen, denken zij graag met u mee en adviseren u waar nodig. Al jaren verrichten wij senioren verhuizingen en ontruimingen in Maastricht en omstreken. Wij nemen ook graag uw ontruiming uit handen. Onze ontruimers hebben ruime ervaring met het duurzaam ontruimen in Maastricht en zij helpen u graag met het bezem schoon op leveren van uw oude seniorenwoning. Duurzaam ontruimen houdt in dat de  bruikbare spullen vervoerd worden naar kringloopwinkels en de onbruikbare spullen en afval gestort word. Zo hoeft u niet om te kijken naar de ontruiming en geniet u van een zorgeloze en ecologische ontruiming.

Wat kost een verhuisbedrijf in Maastricht?

Verhuizen in Maastricht met het goedkoopste verhuisbedrijf kan al vanaf € 50,-. Elk verhuizing is uniek en anders. Onze verhuizers en verhuisdeskundigen in Maastricht hebben voldoende ervaring opgedaan om elk verhuizing succesvol te voltooien. Wilt u een nauwkeurige prijsopgave ontvangen in uw mailbox? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier en ontvang de goedkoopste prijsopgave ooit. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice van Maastricht? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Maastricht via 085 902 68 08.

help mij verhuizen