verhuizen in heerlen

Denkt u eraan om van, in of naar Heerlen te verhuizen? En wilt u dit niet alleen op een goedkope, maar ook vakkundige manier laten doen? Dan biedt StudentVerhuisTeam u de goedkoopste verhuisservice van Heerlen en omstreken. Wij zijn al jaren het goedkoopste verhuisbedrijf, omdat wij dagelijks onze prijzen vergelijken. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice in Heerlen? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Heerlen via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Het goedkoopste verhuisbedrijf van Heerlen!

Veel verhuisbedrijven hanteren verschillende tarieven voor hun dienstenpakket. In dat opzicht verschillen wij enorm van onze concurrenten. Wij houden onze prijzen graag laag en eerlijk voor een ieder ongeacht de regio. Klanttevredenheid is voor ons veel belangrijker dan zoveel mogelijk winst maken. Daarom bedenken wij altijd nieuwe manieren om onze service goedkoper aan te bieden zonder dat de kwaliteit van een verhuizing eronder leidt. Zo bezuinigen wij op een hoop kosten zoals overhead, vertraging, bezichtiging etc. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er altijd een voorman ingezet tijdens de verhuizing. Deze stuurt alle verhuizers en is uw vaste aanspreekpunt. Bovendien beschikken de verhuizers over een verhuiswagens uitgerust met professionele verhuismaterialen. Zo verhuizen wij u vlot, efficiënt en veilig zonder toe te geven op de kwaliteit van uw verhuizing.

Aanpak verhuisbedrijf Heerlen

vrijblijvende offerte aanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier. Op basis van de verstrekte gegevens stellen onze verhuisdeskundigen in Heerlen een nauwkeurige verhuisplan en prijsopgave op. Dit plan en de opgave ontvangt u binnen enkele uren in uw mailbox. Ontvangt u dit niet bel dan even met onze deskundigen via 085 902 68 08.

h

het oriënterend gesprek

Nadat u het goedkoopste verhuisofferte in uw mailbox heeft ontvangen neemt een van onze verhuisdeskundigen in Heerlen telefonisch contact met u op voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is bedoeld om een duidelijk beeld te schetsen van de werkzaamheden en uw wensen. Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan sturen wij u een e-mail met een bevestiging van de verhuizing in Heerlen. Deze reservering is gratis.

de verhuizing

De verhuisdag is aangebroken en onze ervaren verhuizers arriveren op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. Samen met de voorman bespreekt u hoe de verhuizing zal verlopen. Eventuele wijzigingen kunt u doorgeven aan de voorman. Uw huisraad is in vertrouwde handen en u kunt genieten van een zorgeloze verhuizing.

het evaluatie gesprek

Na de geslaagde verhuizing kunt u genieten van uw nieuwe woning. Onze verhuisdeskundigen in Heerlen nemen enkele dagen na de verhuizing contact met u op voor een evaluatie gesprek. Dit gesprek voeren wij om onze kwaliteit te waarborgen en te blijven groeien als verhuisbedrijf. Mocht u feedback hebben dan vernemen wij dat graag van u.

Wat kosten een verhuisbedrijf in Heerlen?

Een verhuizing in Heerlen nemen wij u uit handen vanaf € 50,-. Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat uw verhuizing kost? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier. 

Translate »