Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Heerlen nodig?

VERHUIZEN IN HEERLEN

Denkt u eraan om van, in of naar Heerlen te verhuizen? En wilt u dit niet alleen op een goedkope, maar ook vakkundige manier laten doen? Dan biedt StudentVerhuisTeam u de goedkoopste verhuisservice van Heerlen en omstreken. Wij zijn al jaren het goedkoopste verhuisbedrijf, omdat wij dagelijks onze prijzen vergelijken. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice in Heerlen? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Heerlen via 085 902 68 08.

HET GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN HEERLEN!

Veel verhuisbedrijven hanteren verschillende tarieven voor hun dienstenpakket. In dat opzicht verschillen wij enorm van onze concurrenten. Wij houden onze prijzen graag laag en eerlijk voor een ieder ongeacht de regio. Klanttevredenheid is voor ons veel belangrijker dan zoveel mogelijk winst maken. Daarom bedenken wij altijd nieuwe manieren om onze service goedkoper aan te bieden zonder dat de kwaliteit van een verhuizing eronder leidt. Zo bezuinigen wij op een hoop kosten zoals overhead, vertraging, bezichtiging etc. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er altijd een voorman ingezet tijdens de verhuizing. Deze stuurt alle verhuizers en is uw vaste aanspreekpunt. Bovendien beschikken de verhuizers over een verhuiswagens uitgerust met professionele verhuismaterialen. Zo verhuizen wij u vlot, efficiënt en veilig zonder toe te geven op de kwaliteit van uw verhuizing.

AANPAK VERHUISBEDRIJF HEERLEN

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAAG

√ Vraag een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier. Op basis van de verstrekte gegevens stellen onze verhuisdeskundigen in Heerlen een nauwkeurige verhuisplan en prijsopgave op. Dit plan en de opgave ontvangt u binnen enkele uren in uw mailbox. Ontvangt u dit niet bel dan even met onze deskundigen via 085 902 68 08.

HET ORIËNTEREND GESPREK

√ Nadat u het goedkoopste verhuisofferte in uw mailbox heeft ontvangen neemt een van onze verhuisdeskundigen in Heerlen telefonisch contact met u op voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is bedoeld om een duidelijk beeld te schetsen van de werkzaamheden en uw wensen. Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan sturen wij u een e-mail met een bevestiging van de verhuizing in Heerlen. Deze reservering is gratis.

DE VERHUIZING

√ De verhuisdag is aangebroken en onze ervaren verhuizers arriveren op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. Samen met de voorman bespreekt u hoe de verhuizing zal verlopen. Eventuele wijzigingen kunt u doorgeven aan de voorman. Uw huisraad is in vertrouwde handen en u kunt genieten van een zorgeloze verhuizing.

HET EVALUATIE GESPREK

√ Na de geslaagde verhuizing kunt u genieten van uw nieuwe woning. Onze verhuisdeskundigen in Heerlen nemen enkele dagen na de verhuizing contact met u op voor een evaluatie gesprek. Dit gesprek voeren wij om onze kwaliteit te waarborgen en te blijven groeien als verhuisbedrijf. Mocht u feedback hebben dan vernemen wij dat graag van u.

WAT KOSTEN EEN VERHUISBEDRIJF IN HEERLEN?

Een verhuizing in Heerlen nemen wij u uit handen vanaf € 50,-. Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat uw verhuizing kost? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Heerlen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Heerlen
Verhuisbedrijf Heerlen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!