verhuizen in oldambt

Op zoek naar het verhuisbedrijf van Oldambt dat betaalbaar en vakkundig is? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam goed terecht. Met inmiddels duizenden tevreden klanten kunnen wij zeggen dat wij u de beste verhuisservice verlenen tegen een goedkope prijs. Bent u benieuwd naar de beste verhuisservice van Oldambt? Neem dan contact op met onze verhuisexperts via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoopste verhuisbedrijf van Oldambt

Onze verhuisdienst bieden wij voor een ieder die goedkoop en vakkundig wilt verhuizen. Om goedkoop uit te zijn met uw verhuizing hoeft u niet zelf een bus te huren en de hulp van uw familie en vrienden in te schakelen. Voor hetzelfde geld of een klein verschil maakt u al gebruik van onze vakkundige verhuisservice in Oldambt. Onze tarieven zijn uiterst transparant en wij vergelijken deze dagelijks. Zo houden wij onze prijzen scherp door te besparen in overheadkosten, te besparen in bezichtiging kosten, niet te werken met uitloop marges (kosten voor vertraging) en door goed opgeleide student verhuizers in te zetten die begeleidt worden door ervaren verhuizers. Deze student verhuizers houden een hoog werktempo aan en werken harder voor een lager uurtarief. 

Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd

R

Aantal verhuizers x gewerkte uren x uurtarief.

R

Bushuur (incl. professionele verhuismaterialen waar u gratis gebruik van kunt maken).

R

Voorrijkosten (enkel de opstartkosten, de tijd en de terugreis word niet bij in rekening gebracht).

R

KM-vergoeding tussen de oude woning en de nieuwe woning.

Vakkundig verhuizen met verhuisbedrijf Oldambt

De beste prijs-kwaliteit verhuisservice in Oldambt, daar staan wij bekend om. Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u dierbaar zijn en dat u deze ongeschonden naar uw nieuwe woning wilt verhuizen. Daarom werkt verhuisbedrijf Oldambt met ervaren en goed opgeleide verhuizers die de nodige diploma’s en certificaten beschikken om veiligheid tijdens uw verhuizing te waarborgen. Deze verhuizers beschikken over een moderne verhuiswagens die volledig zijn uitgerust met professionele verhuismaterialen. De professionele verhuismaterialen dragen bij aan het efficiënt en veilig vervoeren van uw inboedel. Ontstaat er schade? Stuur ons een e-mail bijvoegend de foto’s van de schade en onze schade experts. Onze experts declareren de claim bij onze verzekeraar en handelen het meteen met u af. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Wat kost een verhuizing in Oldambt?

Een verhuizing in Oldambt nemen wij u al vanaf € 50,- uit handen. Wilt u precies weten wat uw verhuizing in Oldambt zal kosten? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan via onze aanvraagformulier en laat u aangenaam verrassen. Heeft u vragen over onze goedkope verhuisservice? Stel die dan aan onze verhuisdeskundigen in Oldambt via 085 902 68 08.

Translate »