verhuizen in midden-groningen

Gaat u van, in of naar Midden-Groningen verhuizen? En zoekt u een goedkope verhuisbedrijf die u de beste kwaliteit biedt? Dan bieden wij u een zeer vakkundige verhuisservice in Midden-Groningen voor een studentenprijs. U kunt ook gebruik maken van onze veelzijdige dienstenpakket. Bent u benieuwd naar de diensten die wij leveren? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Midden-Groningen via 085 902 68 08

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

De beste prijs-kwaliteit verhuisservice in Midden-Groningen

Al tientallen jaren verrichten wij dagelijks verhuizingen in en rondom Groningen. Wij bieden onze kwalitatieve verhuisservice aan voor een scherpe prijs. Onze prijzen houden wij scherp doordat wij dagelijks vergelijken en door te werken met studenten die begeleidt worden door ervaren verhuizers. De studenten zijn goedkopere werkkrachten en houden een hogere werktempo aan. Wel worden deze studenten eerst goed opgeleid en getraind voor ze op verhuizingen worden ingezet. Deze opleiding stimuleert ze om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting. Uw meubilair is in de vertrouwde handen van onze meesterverhuizers.

Ook spoed verhuizen in Midden-Groningen?

Goedkoop verhuizen in Midden-Groningen? Dat doet u zo! Neem meerdere diensten af en profiteer van onze combi korting. Hoe meer diensten u combineert des te hoger de korting. Stel gratis uw persoonlijke pakket samen en kies uit:

R

Inpakservice om uw spullen transport waardig in te pakken.

R

Handyman service om uw nieuwe woning naar uw wensen op te knappen.

R

Verhuisservice om uw meubels op de juiste plaats in uw nieuwe woning te krijgen.

R

Spoed verhuisservice om direct met spoed te verhuizen in midden-groningen.

R

Ontruiming service om uw pand bezemschoon op te leveren.

R

Verhuislift service om uw meubilair veilig en efficiënt op de juiste verdieping te krijgen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw verhuizing? Onze verhuisdeskundigen in Midden-Groningen informeren u graag over alle mogelijkheden en de kosten. Bel met een van onze deskundigen via 085 902 68 08

De kosten van verhuisbedrijf Midden-Groningen

Verhuizen in Midden-Groningen kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Door goede mond tot mond reclame en positieve recensie op social media is StudentVerhuisTeam uitgegroeid tot het beste verhuisbedrijf van Midden-Groningen. Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan via onze aanvraagformulier en geniet van een zorgeloze verhuizing en ontruiming op maat tegen de laagste prijs.

Translate »