Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Nijmegen nodig?

VERHUIZEN IN NIJMEGEN

Denkt u eraan om te verhuizen van, binnen of naar Nijmegen met een vakkundige verhuisbedrijf? En wilt u dit goedkoop laten doen maar met behoud van kwaliteit? Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. Wij zijn het goedkoopste verhuisbedrijf van Nijmegen en dat al jaren. Onze prijzen houden wij laag door deze dagelijks te vergelijken en onze kwaliteit behouden wij door efficiënt met ervaren verhuizers te werken. Bent u benieuwd naar onze kwalitatieve verhuisservice in Nijmegen en wat het voor u zal kosten? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Nijmegen via 085 902 68 08.

GOEDKOOP (SPOED) VERHUIZEN IN NIJMEGEN

Goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit? Dat hoort u wel vaker. Echter bieden wij u een verhuisservice van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wat ons geheim is? Wij werken met goedkope studenten en ervaren verhuizers. Deze studenten zijn niet alleen goedkoper, maar houden een hoog werktempo aan en zijn flexibel inzetbaar. U verhuisd dus wanneer het u uitkomt zonder hier extra voor te betalen. Ook verhuizen wij u direct dezelfde dag met onze spoed verhuisservice in Nijmegen. Door de hoge werktempo van studenten verhuizen zij uw meubilair sneller naar uw nieuwe woning, waardoor u minder werkuren betaald. Onze ervaren verhuizers hebben de nodige kennis en waarborgen de kwaliteit. Zo betaald u een studentenprijs voor de kwaliteit van een erkend verhuisbedrijf. Wilt u spoed verhuizen in Nijmegen? Neem dan direct contact op met onze verhuisexperts in Nijmegen via 085 902 68 08. Onze experts staan u graag te woord.

BEDRIJFSVERHUIZING IN NIJMEGEN

Bent u van plan om uw onderneming te verhuizen in Nijmegen? Ook dan helpen wij u graag met uw bedrijfsverhuizing van, in of naar Nijmegen. Wij beseffen dat een verhuizing veelal zwaar en tijdrovend is. Zo’n bedrijfsverhuizing kan niet lang op zich laten wachten en dient snel en veilig uitgevoerd te worden, zodat u snel uw werk kunt hervatten. Om u niet alleen tijd maar ook geld te besparen, bieden wij u onze zakelijke verhuisdienst. Onze zeer ervaren en vakkundige verhuizers brengen binnen enkele uren uw inventaris efficiënt en veilig over naar uw nieuwe werkvloer. Ook buiten kantoortijden. Tot slot kunt u bij een verhuizing om zakelijke redenen de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek brengen bij de fiscus. Daarnaast mag u een vast bedrag aftrekken van € 7.750,-.

VERHUISBEDRIJF NIJMEGEN MET KWALITEIT

StudentVerhuisTeam is een voorloper op de verhuismarkt wat betreft innovaties en efficiënt verhuizen. Zo werken onze ervaren verhuizers enkel met moderne verhuiswagens welke uitgerust zijn met professionele verhuismaterialen. Professionele verhuismaterialen waaronder: verhuisdekens, verhuis spanbanden, transportplateau’s, steekkarren, wikkel folie en een gereedschapsset dragen bij aan het vlot, efficiënt en veilig verhuizen van uw meubels. Gaat u verhuizen naar een appartement in Nijmegen? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuislift service. Onze verhuisliften worden altijd bediend door een expert die u uiteraard helpt met tillen. De verhuislift zorgt ervoor dat al uw huisraad ongeschonden blijft en binnen no time op de juiste verdieping staat. Dit bevordert onze hoge kwaliteit verhuisservice in Nijmegen.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN NIJMEGEN?

Vakkundig verhuizen met de goedkoopste verhuisbedrijf van Nijmegen kan al vanaf € 50,-. Om een nauwkeurige kostenplaatje op te stellen adviseren wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen enkele uren ontvangt u de goedkoopste prijsopgave.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Nijmegen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Nijmegen
Verhuisbedrijf Nijmegen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!