Verhuizen in ede

Bent u voornemens om van, in of naar Ede te verhuizen? En bent u op zoek naar een verhuisfirma die niet alleen professioneel te werk gaat maar ook goedkoop is. Dan is StudentVerhuisTeam ook uw keuze. Wij garanderen u de laagste prijs met behoud van kwaliteit en professionaliteit. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoop verhuizen in Ede

StudentVerhuisTeam is het goedkoopste verhuisbedrijf  van Ede. Het bedrijf is opgericht door een student die tijdens zijn studie parttime werkte als verhuizer. Na alle kneepjes van het verhuisvak geleerd te hebben bedacht hij een concept waarmee het goedkoop verhuizen mogelijk werd met behoud van kwaliteit. Zelf ook begonnen als student, kwam hij er al gauw achter dat student verhuizers harder werken voor een lager uurtarief. Bovendien houden student verhuizers een hoog werktempo aan en hebben ze een frisse blik. Door de studenten goed op te leiden en deze te laten begeleiden door ervaren verhuizers, kan verhuizen in Ede veel goedkoper met behoud van kwaliteit. Bovendien besparen wij u onnodige overheadkosten zoals; bezichtigingskosten en uitloopkosten. Benieuwd naar hoe goedkoop wij u kunnen verhuizen? Vraag dan gratis een verhuisofferte aan.

Direct verhuizen met Verhuisbedrijf Ede

Om u volledig en voordelig van dienst te kunnen zijn bieden wij u een concept waarbij wij uw gehele verhuizing uit handen nemen. Wij bieden u naast onze verhuisservice aanvullende diensten. Wanneer u meerdere diensten afneemt kunt u gebruik maken van onze combi korting. Met deze korting bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Kies uit de onderstaande diensten en stel gratis uw eigen pakket samen.

R

Handyman service om uw nieuwe woning naar uw wensen op te knappen.

R

Inpakservice om al uw spullen transport waardig in te pakken.

R

Verhuisservice om uw meubels op de juiste plek in uw nieuwe woning te krijgen.

R

Spoed verhuisservice voor wanneer u noodgedwongen dient te verhuizen in Ede.

R

Ontruiming service zowel particulier als zakelijk om uw oude woning, kantoor, winkelpand etc. bezemschoon op te leveren.

R

Verhuislift service indien u van of naar een appartement verhuisd in Ede. Zo draagt u bij aan een effciënte verhuizing.

Wat kost een verhuisbedrijf in Ede?

Een verhuizing in Ede nemen wij u al vanaf € 50,- uit handen. Elke verhuizing is anders en dus uniek, daarom verschillen de kosten voor elke verhuizing. De kosten hangen onder andere af van, de afstand van onze verhuiswagen naar uw voordeur, de hoeveelheid kubieke meter dat verhuisd moet worden etc. Door te kiezen voor StudentVerhuisTeam bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. Helemaal wanneer u gebruik maakt van onze combi korting. Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan om meteen te weten wat uw verhuizing in Ede zal kosten. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Ede door te bellen naar 085 902 68 08.

Translate »