Verhuizen in ede

Bent u voornemens om van, in of naar Ede te verhuizen? En bent u op zoek naar een verhuisfirma die niet alleen professioneel te werk gaat maar ook goedkoop is. Dan is StudentVerhuisTeam ook uw keuze. Wij garanderen u de laagste prijs met behoud van kwaliteit en professionaliteit. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08.

Goedkoop verhuizen in Ede

StudentVerhuisTeam is het goedkoopste verhuisbedrijf  van Ede. Het bedrijf is opgericht door een student die tijdens zijn studie parttime werkte als verhuizer. Na alle kneepjes van het verhuisvak geleerd te hebben bedacht hij een concept waarmee het goedkoop verhuizen mogelijk werd met behoud van kwaliteit. Zelf ook begonnen als student, kwam hij er al gauw achter dat studenten harder werken voor een lager uurtarief. Bovendien houden studenten een hoog werktempo aan en   hebben ze een frisse blik. Door de studenten goed op te leiden en deze te koppelen aan ervaren verhuizers, kan verhuizen in Ede veel goedkoper met behoud van kwaliteit. 

Verhuisbedrijf Ede meer dan verhuizen

Om u voordeliger van dienst te zijn bieden wij u een concept waarbij wij uw gehele verhuizing en alle taken erom heen uitvoeren voor een lage prijs. Oftewel onze combi korting. Dit houd in dat u geniet van extra korting wanneer u meerdere diensten afneemt. Zo bespaart u tot wel 70% op uw huisvesting en kunt u genieten van een zorgeloze verhuizing, klus en ontruiming op maat. Kies uit de onderstaande diensten en stel gratis uw eigen pakket samen.

R

Handyman service om uw nieuwe woning naar uw wensen op te knappen.

R

Inpakservice om al uw spullen transport waardig in te pakken.

R

Verhuisservice om uw meubels op de juiste plek in uw nieuwe woning te krijgen.

5

Particuliere verhuisservice voor verhuizingen van privé personen van of naar appartementen, rijtjeswoningen, vrije staande woningen etc.

5

Zakelijke verhuisservice voor ondernemingsverhuizingen van of naar kantoorruimte, winkelruimte, magazijn, opslagplaats etc.

5

Studenten verhuisservice voor studenten die van of naar een studenten- of appartementencomplex verhuizen.

5

Senioren verhuisservice voor verhuizingen van ouderen van of naar een zorgcentrum, aanleunwoning etc.

R

Ontruiming service zowel particulier als zakelijk om uw oude woning, kantoor, winkelpand etc. bezemschoon op te leveren.

R

Verhuislift service indien u van of naar een appartement verhuisd in Ede. De verhuislift draagt bij aan een efficiënte en schadevrije verhuizing van uw inboedel en huisraad.

Wat kost een verhuisbedrijf in Ede?

Een verhuizing in Ede nemen wij u al vanaf € 50,- uit handen. Elke verhuizing is anders en dus uniek, daarom verschillen de kosten voor elke verhuizing. De kosten hangen onder andere af van, de afstand van onze verhuiswagen naar uw voordeur, de hoeveelheid kubieke meter dat verhuisd moet worden etc. Door te kiezen voor StudentVerhuisTeam bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. Helemaal wanneer u gebruik maakt van onze combi korting. Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan om meteen te weten wat uw verhuizing in Ede zal kosten. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Ede door te bellen naar 085 902 68 08.