Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Ede nodig?

VERHUIZEN IN EDE

Bent u voornemens om van, in of naar Ede te verhuizen? En bent u op zoek naar een verhuisfirma die niet alleen professioneel te werk gaat maar ook goedkoop is. Dan is StudentVerhuisTeam ook uw keuze. Wij garanderen u de laagste prijs met behoud van kwaliteit en professionaliteit. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN IN EDE

StudentVerhuisTeam is het goedkoopste verhuisbedrijf van Ede. Het bedrijf is opgericht door een student die tijdens zijn studie parttime werkte als verhuizer. Na alle kneepjes van het verhuisvak geleerd te hebben bedacht hij een concept waarmee het goedkoop verhuizen mogelijk werd met behoud van kwaliteit. Zelf ook begonnen als student, kwam hij er al gauw achter dat student verhuizers harder werken voor een lager uurtarief. Bovendien houden student verhuizers een hoog werktempo aan en hebben ze een frisse blik. Door de studenten goed op te leiden en deze te laten begeleiden door ervaren verhuizers, kan verhuizen in Ede veel goedkoper met behoud van kwaliteit. Bovendien besparen wij u onnodige overheadkosten zoals; bezichtigingskosten en uitloopkosten. Benieuwd naar hoe goedkoop wij u kunnen verhuizen? Vraag dan gratis een verhuisofferte aan.

DIRECT VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF EDE

Om u volledig en voordelig van dienst te kunnen zijn bieden wij u een concept waarbij wij uw gehele verhuizing uit handen nemen. Wij bieden u naast onze verhuisservice aanvullende diensten. Wanneer u meerdere diensten afneemt kunt u gebruik maken van onze combi korting. Met deze korting bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Kies uit de onderstaande diensten en stel gratis uw eigen pakket samen.
√ Handyman service om uw nieuwe woning naar uw wensen op te knappen.
√ Inpakservice om al uw spullen transport waardig in te pakken.
√ Verhuisservice om uw meubels op de juiste plek in uw nieuwe woning te krijgen.
√ Spoed verhuisservice voor wanneer u noodgedwongen dient te verhuizen in Ede.
√ Ontruiming service zowel particulier als zakelijk om uw oude woning, kantoor, winkelpand etc. bezemschoon op te leveren.
√ Verhuislift service indien u van of naar een appartement verhuisd in Ede. Zo draagt u bij aan een effciënte verhuizing.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN EDE?

Een verhuizing in Ede nemen wij u al vanaf € 50,- uit handen. Elke verhuizing is anders en dus uniek, daarom verschillen de kosten voor elke verhuizing. De kosten hangen onder andere af van, de afstand van onze verhuiswagen naar uw voordeur, de hoeveelheid kubieke meter dat verhuisd moet worden etc. Door te kiezen voor StudentVerhuisTeam bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. Helemaal wanneer u gebruik maakt van onze combi korting. Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan om meteen te weten wat uw verhuizing in Ede zal kosten. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Ede door te bellen naar 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Ede Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Ede
Verhuisbedrijf Ede

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!