Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Arnhem nodig?

VERHUIZEN IN ARNHEM

Bent u op zoek naar de meest kwalitatieve verhuisservice van Arnhem? Deze heeft u dan gevonden. StudentVerhuisTeam is niet alleen het goedkoopste verhuisbedrijf van Apeldoorn maar biedt u ook een hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over onze goedkope verhuisservice? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Arnhem via e-mail info@studentverhuisteam.nl of via 085 902 68 08. Onze verhuisdeskundigen adviseren u graag.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF ARNHEM

StudentVerhuisTeam biedt u een kwalitatief verhuisservice voor een mooie prijs. De kwaliteit van onze services behouden wij door ervaren verhuizers in te zetten en door gebruik te maken van professionele gereedschappen. Of het nu gaat om een verhuizing, klus of ontruiming. Wij zorgen er altijd voor dat onze vakmensen de juiste gereedschappen hebben om de klus te klaren. Zo kunnen onze vakmensen hun werk veilig en vlot uitvoeren. Zo bent u veel goedkoper uit, omdat u enkel betaald voor de daadwerkelijk gewerkte uren. U bent ook goedkoper uit, omdat wij naast ervaren vakmensen ook studenten de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Deze studenten volgen een opleiding tot All Round klusser en zijn dus niet alleen vakbekwaam maar ook handig. Bovendien houden deze studenten een hoog werktempo aan, bieden zij een frisse blik en werken zij harder voor een lager uurtarief. Deze studenten worden wel altijd begeleidt door ervaren vakmannen om de kwaliteit te waarborgen. Zo bieden wij u de gewenste kwaliteit, maar dan voor een aantrekkelijke prijs.

DIRECT VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF ARNHEM

Bent u op zoek naar een goedkope spoed verhuisservice in Arnhem? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Wij verrichten wekelijks meerdere spoed verhuizingen en hebben daar dus ruime ervaring mee. Bovendien werken wij met zowel ervaren verhuizers als met student verhuizers. Deze student verhuizers zijn zeer flexibel inzetbaar en staan ook voor u 24/7 voor u klaar. Wilt u spoed verhuizen in Arnhem? Bel dan direct met onze verhuisdeskundigen in Arnhem via 085 902 68 08. Onze deskundigen helpen u graag spoedig.

ZORGELOOS SENIOREN VERHUIZINGEN IN ARNHEM

Verhuizen is veelal een stressvolle gebeurtenis, vooral voor ouderen. Afgezien van het fysieke gedeelte is het een emotioneel gebeuren voor ouderen. Na tientallen jaren in een woning te hebben geleefd is het tijd om te verhuizen naar bijv. een zorgcentrum of een aanleunwoning. Dit kan leiden tot verdriet en verhuisstress. Om u een handje te helpen, bieden wij u onze senioren verhuisservice aan in Arnhem. Onze verhuisdeskundigen in Arnhem stellen het perfecte verhuisplan voor u op in overeenstemming met uw wensen. De deskundigen denken graag met u mee en geven u waar nodig advies en tips. Op de verhuisdag kunt u rekenen op empathische verhuizers met ervaring die u bijstaan tijdens dit emotionele moment. Ook helpen zij u graag met het ontruimen van uw seniorenwoning in Arnhem om deze bezem schoon op te leveren. Zij zorgen er dan voor dat uw oude woning aan de eisen van van de koper of verhuurder voldoet.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN ARNHEM?

Verhuizen met de beste prijs-kwaliteit verhuisbedrijf van Arnhem kan al vanaf € 50,- incl. BTW. De ene verhuizing is niet hetzelfde als de ander. Voor iedere verhuizing zijn de kosten verschillend. Deze kosten hangen onder andere af van, de hoeveelheid kubieke meter dat verhuisd moet worden, de afstand tussen de oude en de nieuwe bestemming en de verdieping waar vandaan en waar naartoe verhuisd wordt. Door te kiezen voor StudentVerhuisTeam bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Onze verhuisdeskundigen in Arnhem overtuigen u hier graag van met een vrijblijvende offerte. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Arnhem via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Arnhem Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Arnhem
Verhuisbedrijf Arnhem

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!