Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Apeldoorn nodig?

VERHUIZEN IN APELDOORN

Gaat u van, in of naar Apeldoorn verhuizen en wilt u dat uitbesteden aan een kwalitatieve verhuisbedrijf? Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. Wij bieden u een complete verhuisservice met o.a. advies van verhuisspecialisten, ervaren verhuizers tijdens de verhuizing en moderne verhuiswagens. Deze verhuiswagens zijn uitgerust met professionele verhuismaterialen om uw inboedel vlot en veilig in Apeldoorn te verhuizen. Wilt u meer weten over onze stressvrije verhuisservice? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Apeldoorn via 085 902 68 08.

GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN APELDOORN

StudentVerhuisTeam maakt zich al jaren sterk voor een betrouwbare en goedkope verhuisservice in Apeldoorn. Voor ons is verhuizen meer dan uw inboedel van plek A naar plek B vervoeren. Verhuizen draait om vertrouwen en dit staat bij ons centraal. Immers u vertrouwd uw persoonlijke eigendommen aan onze verhuizers toe. Daarom selecteren wij onze verhuizers streng op integriteit. Bovendien doorlopen onze verhuizers een intensieve opleiding en trainingen om het verhuisvak eigen te maken en innovaties en efficiëntie te implementeren. Deze opleiding stelt onze verhuizers in staat beter hun functie uit te oefenen, zowel technisch als communicatief. Immers verhuizers zijn het visitekaartje van het bedrijf en daarom investeren wij daar graag in. Ook investeren wij graag in de toekomstige generaties door naast ervaren verhuizers ook studenten een kans te geven om zichzelf te ontplooien. Het werken met studenten kent vele voordelen o.a. studenten hebben een frisse blik, houden een hoog werktempo aan en werken harder voor een lager uurtarief. Ook onze studenten volgen de nodige opleiding en trainingen. Zo bieden wij u de goedkoopste verhuisservice van Apeldoorn met behoud van kwaliteit.

DIRECT SPOED VERHUIZEN IN APELDOORN

Een verhuizing is één van de meeste stressvolle periode in het leven. Het is niet alleen het verhuizen zelf wat plaats vind, maar ook uw nieuwe woning dient opgeknapt te worden enzovoort. Hier gaan al gauw weken zo niet maanden overheen. Om u zowel tijd en geld te besparen bieden wij u meerdere diensten, namelijk:
√ Inpakservice om al uw spullen transport waardig in te pakken.
√ Verhuislift service de verhuislift draagt bij aan het snel en schadevrij verhuizen van uw meubilair in Apeldoorn.
√ Spoed verhuisservice voor wanneer u direct met spoed dient te verhuizen in Apeldoorn.
√ Handyman service om uw nieuwe woning naar uw wensen en smaak te stylen.
√ Ontruiming service om uw oude woning/kantoor bezemschoon op te leveren.
Wij voorzien onze vakmannen altijd van professionele gereedschappen. Zo werken onze verhuislift experts enkel met geavanceerde verhuisliften die elke klus kunnen klaren. En ook onze verhuizers voorzien wij van professionele verhuismaterialen. Dit zorgt ervoor dat uw meubels vlot en efficiënt verhuisd worden.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN APELDOORN?

Verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Apeldoorn kan al vanaf € 50,-. Wanneer u meerdere diensten afneemt komt u in aanmerking voor onze combi korting. Hoe meer u combineert des te hoger de korting. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan en profiteer van de torenhoge kortingen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verhuisspecialisten in Apeldoorn via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Apeldoorn Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Apeldoorn
Verhuisbedrijf Apeldoorn

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!