Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Leeuwarden nodig?

VERHUISBEDRIJF LEEUWARDEN (LJOUWERT)

Bent u van plan om van, in of naar Leeuwarden oftewel Ljouwert te verhuizen? En wilt u dit niet alleen goedkoop maar ook kwaliteit laten doen? Dan is StudentVerhuisTeam het verhuisbedrijf in Leeuwarden waar u terecht kunt. Wij bieden u een kwalitatieve verhuisservice voor de laagste prijs. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Leeuwarden via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF LEEUWARDEN

StudentVerhuisTeam biedt u de beste prijs-kwaliteit verhuisservice van Leeuwarden. Dit maken wij waar door te investeren in nieuwe manieren en technieken van efficiënt verhuizen. Bovendien korten wij in op de arbeidskosten door te werken met studenten die begeleidt en opgeleid worden tot echte verhuishelden. Deze studenten bevorderen de snelheid van de verhuizing en zijn goedkopere werkkrachten dan ervaren verhuizers. De kwaliteit van de verhuizing wordt gewaarborgd door de ervaren verhuizers. U geniet enkel van de voordelen van beide groepen. Onze verhuizers worden streng geselecteerd op integriteit, werktempo, ervaring en vakkundigheid, communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid/oplossingsgericht werken. Kwalitatief verhuizen doet u met de betrouwbare verhuisservice van StudentenVerhuisTeam. Wij geven u waar voor u geld en u betaald enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

UW BEDRIJF VERHUIZEN IN LEEUWARDEN?

Ook uw firma of ondernemingsverhuizing laat u uitvoeren door StudentVerhuisTeam. Zo’n bedrijfsverhuizing kan niet lang op zich laten wachten en dient snel en veilig uitgevoerd te worden, zodat u snel uw werk kunt hervatten. Onze vakkundige verhuizers zorgen ervoor dat uw meubilair binnen enkele uren efficiënt en veilig worden overgebracht naar de nieuwe werkvloer. Ook buiten kantoortijden. Tot slot kunt u bij een verhuizing om zakelijke redenen de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek brengen bij de fiscus. Daarnaast mag u een vast bedrag van € 7.750,- in mindering brengen. Wilt u meer weten over zakelijk verhuizen? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Leeuwarden via 085 902 68 08.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN LEEUWARDEN?

Verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Leeuwarden kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u gebruik maken van onze voordelige particuliere of zakelijke verhuisservice? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan en laat u aangenaam verrassen.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Leeuwarden Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Leeuwarden
Verhuisbedrijf Leeuwarden

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!