R
direct spoed verhuizen in Leeuwarden
R

opgeleide & Ervaren verhuizers

R

schade verzekerd tot € 50.000,-

R

24/7 flexibel verhuizen in Leeuwarden

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

R

deskundige & betrouwbare verhuisfirma

verhuisbedrijf leeuwarden (ljouwert)

Bent u van plan om van, in of naar Leeuwarden oftewel Ljouwert te verhuizen? En wilt u dit niet alleen goedkoop maar ook kwaliteit laten doen? Dan is StudentVerhuisTeam het verhuisbedrijf in Leeuwarden waar u terecht kunt. Wij bieden u een kwalitatieve verhuisservice voor de laagste prijs. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Leeuwarden via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Leeuwarden

StudentVerhuisTeam biedt u de beste prijs-kwaliteit verhuisservice van Leeuwarden. Dit maken wij waar door te investeren in nieuwe manieren en technieken van efficiënt verhuizen. Bovendien korten wij in op de arbeidskosten door te werken met studenten die begeleidt en opgeleid worden tot echte verhuishelden. Deze studenten bevorderen de snelheid van de verhuizing en zijn goedkopere werkkrachten dan ervaren verhuizers. De kwaliteit van de verhuizing wordt gewaarborgd door de ervaren verhuizers. U geniet enkel van de voordelen van beide groepen. Onze verhuizers worden streng geselecteerd op integriteit, werktempo, ervaring en vakkundigheid, communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid/oplossingsgericht werken. Kwalitatief verhuizen doet u met de betrouwbare verhuisservice van StudentenVerhuisTeam. Wij geven u waar voor u geld en u betaald enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren. 

Uw bedrijf verhuizen in Leeuwarden?

Ook uw firma of ondernemingsverhuizing laat u uitvoeren door StudentVerhuisTeam. Zo’n bedrijfsverhuizing kan niet lang op zich laten wachten en dient snel en veilig uitgevoerd te worden, zodat u snel uw werk kunt hervatten. Onze vakkundige verhuizers zorgen ervoor dat uw meubilair binnen enkele uren efficiënt en veilig worden overgebracht naar de nieuwe werkvloer. Ook buiten kantoortijden. Tot slot kunt u bij een verhuizing om zakelijke redenen de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek brengen bij de fiscus. Daarnaast mag u een vast bedrag van € 7.750,- in mindering brengen. Wilt u meer weten over zakelijk verhuizen? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Leeuwarden via 085 902 68 08.

Wat kost een verhuisbedrijf in Leeuwarden?

Verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Leeuwarden kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u gebruik maken van onze voordelige particuliere of zakelijke verhuisservice? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan en laat u aangenaam verrassen.

Translate »