R
Direct spoed verhuizen in Drachten
R

opgeleide & Vakkundige verhuizers

R

verhuis offerte op maat

R

24/7 flexibel verhuizen in Drachten

R

deskundige & betrouwbare verhuisfirma

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

verhuisbedrijf drachten

Bent u voornemens om van, in of naar Drachten te verhuizen? En geeft u dit graag uit handen aan een goedkope maar vooral ook betrouwbare en vakkundige verhuisbedrijf in Drachten. Zoek dan niet verder, want StudentVerhuisTeam is het verhuisbedrijf dat uw zoekt! Door een kwalitatieve verhuisservice te bieden en mond tot mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een permanent verhuisbedrijf in Drachten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Drachten via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

goedkoopste verhuisbedrijf van Drachten

Goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit is mogelijk door efficiënt te werken en te bezuinigen op onnodige kosten. Door gebruik te maken van professionele verhuismaterialen zoals: meubelsrollers, rolcontainers, steekwagens verhuisdekens etc. wordt de efficientie en veiligheid van een verhuizing vergroot. Hierdoor kunt u eerder van uw nieuwe woning genieten en betaald u onderaan de streep minder aan verhuiskosten. De onnodige kosten waarop bezuinigd worden zijn kosten voor een bezichtiging, kosten voor vertraging, kosten voor voorrij en natuurlijk de kosten voor arbeid. Vele voordelen voor uw portemonnee maar het belangrijkste voordeel vinden wij dat de ervaren verhuizers de kwaliteit van de verhuizing waarborgen door hun expertise. U betaald dus veel minder voor uw verhuizing in Drachten zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Veilig spoed verhuizen in Drachten

Verhuizen met onze betrouwbare verhuisservice is een goede keuze. U gaat dan een comfortabele en vlekkeloze verhuizing tegemoet. Onze verhuizers worden streng geslecteerd op onder meer integriteit. Wij vinden uw vertrouwen in ons uitermate belangrijk en dit geven wij ook mee aan onze verhuizers. Immers de verhuizers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Om uw vertrouwen te versterken gaan wij altijd goed verzekerd de weg op. Mocht er onverhoopt schade ontstaan dan lossen onze schade-experts  dit graag met u op. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel. Heeft u vragen over onze diensten in Drachten? Wilt u direct met spoed verhuizen in Drachten? Neem dan nu telefonisch contact op met één van onze verhuisspecialisten in Drachten via 085 902 68 08 om uw verhuizing direct vast te leggen. 

Wat kost een verhuisbedrijf in Drachten?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisservice van Drachten kan al vanaf € 50,-. Wacht niet langer en laat u ontzorgen door onze goedkope maar vooral betrouwbare verhuisbedrijf in Drachten. Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit.

Translate »