Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Drachten nodig?

VERHUISBEDRIJF DRACHTEN

Bent u voornemens om van, in of naar Drachten te verhuizen? En geeft u dit graag uit handen aan een goedkope maar vooral ook betrouwbare en vakkundige verhuisbedrijf in Drachten. Zoek dan niet verder, want StudentVerhuisTeam is het verhuisbedrijf dat uw zoekt! Door een kwalitatieve verhuisservice te bieden en mond tot mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een permanent verhuisbedrijf in Drachten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Drachten via 085 902 68 08.

GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN DRACHTEN

Goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit is mogelijk door efficiënt te werken en te bezuinigen op onnodige kosten. Door gebruik te maken van professionele verhuismaterialen zoals: meubelsrollers, rolcontainers, steekwagens verhuisdekens etc. wordt de efficientie en veiligheid van een verhuizing vergroot. Hierdoor kunt u eerder van uw nieuwe woning genieten en betaald u onderaan de streep minder aan verhuiskosten. De onnodige kosten waarop bezuinigd worden zijn kosten voor een bezichtiging, kosten voor vertraging, kosten voor voorrij en natuurlijk de kosten voor arbeid. Vele voordelen voor uw portemonnee maar het belangrijkste voordeel vinden wij dat de ervaren verhuizers de kwaliteit van de verhuizing waarborgen door hun expertise. U betaald dus veel minder voor uw verhuizing in Drachten zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

VEILIG SPOED VERHUIZEN IN DRACHTEN

Verhuizen met onze betrouwbare verhuisservice is een goede keuze. U gaat dan een comfortabele en vlekkeloze verhuizing tegemoet. Onze verhuizers worden streng geslecteerd op onder meer integriteit. Wij vinden uw vertrouwen in ons uitermate belangrijk en dit geven wij ook mee aan onze verhuizers. Immers de verhuizers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Om uw vertrouwen te versterken gaan wij altijd goed verzekerd de weg op. Mocht er onverhoopt schade ontstaan dan lossen onze schade-experts dit graag met u op. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel. Heeft u vragen over onze diensten in Drachten? Wilt u direct met spoed verhuizen in Drachten? Neem dan nu telefonisch contact op met één van onze verhuisspecialisten in Drachten via 085 902 68 08 om uw verhuizing direct vast te leggen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN DRACHTEN?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisservice van Drachten kan al vanaf € 50,-. Wacht niet langer en laat u ontzorgen door onze goedkope maar vooral betrouwbare verhuisbedrijf in Drachten. Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Drachten Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Drachten
Verhuisbedrijf Drachten

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!