Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Lelystad nodig?

VERHUISBEDRIJF LELYSTAD

Wilt u uw verhuizing van, in of naar Lelystad graag uit handen geven aan een betrouwbare en vakkundige verhuisbedrijf? Dan is StudentVerhuisTeam ook uw eerste keuze. Door onze vakkundige verhuisservice, flexibele inzetbaarheid en mond tot mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een gevestigd verhuisbedrijf in Lelystad. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Lelystad via 085 902 68 08. Onze specialisten helpen u graag in de juiste richting. Uiteraard kunt u ook direct aan de slag door een verhuisofferte aan te vragen.

GOEDKOOP VERHUIZEN IN LELYSTAD

U gaat verhuizen in Lelystad en wilt deze verhuizing graag uit handen geven. Maar wat is het juiste verhuisbedrijf hiervoor en wat zijn de prijzen voor een verhuizing in Lelystad? Wij van StudentVerhuisTeam hanteren altijd dezelfde tarieven in heel Nederland. Voor een verhuizer betaalt u maar €22,50 per uur. Zo goedkoop is het nooit eerder geweest. Wij kunnen u deze lage tarieven bieden omdat wij werken met ervaren en student verhuizers. Onze student verhuizers worden goed opgeleidt en begeleidt door onze ervaren verhuizers alvorens zij ingezet worden voor een verhuizing. De opleiding stelt onze student verhuizers in staat beter hun werk uit te voeren, zowel technisch als communicatief. Student verhuizers zijn niet alleen goedkoper maar werken ook harder voor en lager uurtarief, houden een hoog werktempo aan en zijn zeer flexibel. De ervaren verhuizers houden onze kwaliteit hoog en kennen alle kneepjes van het vak. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit verhuisservice van Lelystad tegen de laagste prijs.

VEILIG VERHUIZEN IN LELYSTAD

Voor de beste verhuisservice van Lelystad zit u bij ons goed. Naast de strenge selectie van onze verhuizers worden ze allemaal opgeleid om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, fysieke belasting en veiligheid. Om de veiligheid tijdens een verhuizing te garanderen werken onze ervaren verhuizers met professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, verhuis spanbanden, meubelrollers, steekwagens etc. Zo zorgen wij voor een veilige en vlotte verhuizing in Lelystad.

BETROUWBAAR VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF LELYSTAD

Zelf uw meubilair verhuizen in Lelystad is een hele opgave. U dient niet alleen verlof aan te vragen bij uw werkgever, maar ook uw nieuwe woning naar uw smaak in te richten, al uw spullen in te pakken etc. Dit vergt veel tijd en geld. En dan is het nog maar de vraag of al uw spullen heel aankomen in uw nieuwe woning. Het zou fijn zijn als er een betrouwbare verhuisbedrijf in Lelystad is die niet alleen vlot maar ook veilig te werk gaat, zodat u binnen enkele uren kunt genieten van uw nieuwe woning. Dit verhuisbedrijf zijn wij. In hoeverre wij u van dienst kunnen zijn bepaald u. Aan de hand van een intake gesprek stellen onze verhuisspecialisten een verhuisplan op maat samen. Zo bepaald u welke werkzaamheden u uit handen geeft en welke u zelf doet. Maakt u alleen gebruik van onze verhuisservice of wilt u ook gebruik maken van onze inpakservice? Dit soort vragen worden tijdens het intake gesprek gesteld om uw wensen duidelijk te formuleren. Wat u ook kiest u bent verzekerd van vakkundigheid, want wij werken met goed opgeleide, integere en ervaren verhuizers/klussers/ontruimers. Al jaren zijn wij het adres voor al uw verhuizingen, transporten, klus werkzaamheden en ontruimingen in Lelystad en omstreken. Onze vakmannen staan ook altijd voor u klaar.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN LELYSTAD?

Verhuizen in Lelystad met de goedkoopste verhuisfirma van Lelystad kan al vanaf € 50,-. Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen adviseren wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze aanvraagformulier. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Lelystad via 085 902 68 08

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Lelystad Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Lelystad
Verhuisbedrijf Lelystad

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!