Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Dronten nodig?

VERHUIZEN IN DRONTEN

Bent u op zoek naar het goedkoopste verhuisbedrijf van Dronten en omstreken? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Wij bieden u de goedkoopst verhuisservice van Dronten met behoud van vakkundigheid en kwaliteit. Geen klus is te groot voor onze ervaren verhuizers. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze verhuisexperts in Dronten via 085 902 68 08 of stuur uw vragen in via e-mail info@studentverhuisteam.nl.

HET GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN DRONTEN

Goedkoop verhuizen in Dronten wordt mogelijk gemaakt door StudentVerhuisTeam. Wij blijven het goedkoopst door onze tarieven dagelijk te vergelijken met concurrenten. Daar doet u het voordeel van op, omdat u geniet van een geheel verzorgde verhuizing zonder hier teveel voor te betalen. Om u onze verhuisservice nog goedkoper aan te bieden werken wij met ervaren en student verhuizers. De student verhuizers houden een hoog werktempo aan, zijn flexibel en werken harder voor een lager uurtarief. Met een uurtarief van € 22,50 per verhuizer zijn wij het goedkoopste verhuisbedrijf in Almere. De student verhuizers worden bovendien opgeleid en begeleidt door onze ervaren verhuizers. Deze ervaren verhuizers zijn er om de kwaliteit te waarborgen en al uw wensen in vervulling te brengen. Om uw verhuizing nog goedkoper en dus aantrekkelijker te maken besparen wij u op een hoop onnodige kosten zoals vertragingskosten en bezichtigingskosten. U betaald enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Oprecht en eerlijk dat is waar StudentVerhuisTeam voor staat.

VEILIG & VAKKUNDIG VERHUIZEN IN DRONTEN

Wilt u naast goedkoop ook vakkundig verhuizen in Dronten? Ook deze kwaliteit bied onze verhuisservice. Wij houden de kwaliteit van verhuizen hoog door verhuizers met voldoende ervaring en een moderne verhuiswagen in te zetten. Elke verhuiswagen is uitgerust met een hydraulische laadklep, verhuisdekens, spanbanden, transportplateau’s (hondjes), steekwagens, stretch folie en een gereedschapskoffer om uw verhuizing efficiënt en schadevrij te laten verlopen. Bovendien gaan wij altijd goed verzekerd de weg op, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo hopen wij u gerust te stellen en weet u dat u zaken doet met het betrouwbare en vakkundige verhuisbedrijf van Dronten.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN DRONTEN

Wilt u direct met spoed verhuizen in Dronten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Zoals u hierboven kunt lezen werken wij met ervaren en student verhuizers. Deze student verhuizers zijn 24/7 flexibel inzetbaar. Dit houdt in dat wij u met spoed vaak dezelfde dag nog kunnen verhuizen in Dronten. Voor onze spoed verhuisservice in Dronten rekenen wij geen toeslagen. Wilt u gebruik maken van onze spoed verhuisservice? Neem dan meteen telefonisch contact op met onze verhuisexperts in Dronten via 085 902 68 08 en leg direct uw spoed verhuizing in Dronten vast.

WAT KOSTEN EEN VERHUISBEDRIJF IN DRONTEN?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisservice van Dronten kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Elke verhuizing is anders en dus uniek en daarom verschillen de kosten voor elke verhuizing. De verhuiskosten hangen voornamelijk af van uw wensen. Wilt u alleen de grote meubilair laten verhuizen en verhuisd u de kleine spullen zelf met de auto? Of vraagt u uw familie en vrienden om te helpen op de verhuisdag? Onze verhuisexperts in Dronten adviseren u graag en nemen al uw wensen op. Neem contact op met één van onze experts via 085 902 68 08. Wilt u direct weten wat uw verhuizing in Dronten zal kosten? Vraag dan gratis een vrijblijvende verhuisofferte aan.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Dronten Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Dronten
Verhuisbedrijf Dronten

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!