verhuizen in dronten

Bent u op zoek naar het goedkoopste verhuisbedrijf van Dronten en omstreken? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Wij bieden u de goedkoopst verhuisservice van Dronten met behoud van vakkundigheid en kwaliteit. Geen klus is te groot voor onze ervaren verhuizers.  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze verhuisexperts in Dronten via 085 902 68 08 of stuur uw vragen in via e-mail info@studentverhuisteam.nl.

Het goedkoopste verhuisbedrijf van Dronten

Het goedkoopste verhuisbedrijf in Dronten is StudentVerhuisTeam. Wij zeggen dit met zekerheid, omdat wij dagelijks onze tarieven vergelijken met concurrenten. Daar doet u het voordeel van op, omdat u geniet van een geheel verzorgde verhuizing zonder hier teveel voor te betalen. Om u onze verhuisservice nog goedkoper aan te bieden werken wij met ervaren verhuizers en studenten. Onze studenten genieten een opleiding tot All Round Klusser en zijn vakbekwaam en erg handig. Ook hier doet u voordelen van op, want studenten houden een hoog werktempo aan, zijn flexibel en werken harder voor een lager uurtarief. Met een uurtarief van € 22,50 per verhuizer zijn wij het goedkoopste verhuisbedrijf van heel Nederland. Deze studenten worden opgeleid en begeleidt door onze ervaren verhuizers. Deze ervaren verhuizers zijn er om de kwaliteit te waarborgen en al uw wensen in vervulling te brengen. Bovendien verrekenen wij geen onnodige kosten zoals vertragingskosten. U betaald enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Onze verhuisservice bieden wij aan iedereen voor een gelijke en eerlijke prijs. Oprecht en eerlijk dat is waar StudentVerhuisTeam voor staat.

Veilig & Vakkundig verhuizen in Dronten

Wilt u naast goedkoop ook vakkundig verhuizen in Dronten? Ook deze kwaliteit bied onze verhuisservice. Wij houden de kwaliteit van verhuizen hoog door verhuizers met voldoende ervaring en een moderne verhuiswagen in te zetten. Elke verhuiswagen is uitgerust met een hydraulische laadklep, verhuisdekens, spanbanden, transportplateau’s (hondjes), steekwagens, stretch folie en een gereedschapskoffer om uw verhuizing efficiënt en schadevrij te laten verlopen. Bovendien gaan wij altijd goed verzekerd de weg op, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo hopen wij u gerust te stellen en weet u dat u zaken doet met het betrouwbare en vakkundige verhuisbedrijf van Dronten.

Wat kosten een verhuisbedrijf in Dronten?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisservice van Dronten kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Elke verhuizing is anders en dus uniek en daarom verschillen de kosten voor elke verhuizing. De verhuiskosten hangen voornamelijk af van uw wensen. Wilt u alleen de grote meubilair laten verhuizen en verhuisd u de kleine spullen zelf met de auto? Of vraagt u uw familie en vrienden om te helpen op de verhuisdag? Onze verhuisexperts in Dronten adviseren u graag en nemen al uw wensen op. Neem contact op met één van onze experts via 085 902 68 08. Wilt u direct weten wat uw verhuizing in Dronten zal kosten? Vraag dan gratis een vrijblijvende verhuisofferte aan. 

gratis een offerte