Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Almere nodig?

VERHUIZEN IN ALMERE

Heeft u plannen om te verhuizen van, in of naar Almere? Besteed het dan uit aan het beste verhuisbedrijf van Almere. Wij bieden u niet alleen de beste kwaliteit maar ook de laagste prijs en flexibel verhuizen wanneer het u uitkomt. Wilt u meer weten over onze goedkope verhuisservice in Almere? Neem dan contact op met onze verhuisexperts in Almere via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN IN ALMERE

Met verhuisbedrijf Almere bent u verzekerd van een kwalitatieve verhuisservice voor de laagste prijs. Wat ons geheim is? Wij investeren veel in nieuwe methodes van efficiënt verhuizen en wij bezuinigen op onnodige uitgaven. Zo werken wij met teams van ervaren verhuizers en student verhuizers. De voordelen zijn:
√ Onze student verhuizers werken harder voor een lager uurtarief.
√ De student verhuizers bieden een frisse blik en dragen bij aan het oplossingsgericht denken.
√ De student verhuizers zijn flexibel inzetbaar. U verhuisd wanneer u wilt in Almere en dat 365 dagen per jaar.
√ Onze student verhuizers helpen u gratis met het (de)monteren van uw kasten of bed etc.
√ De student verhuizers zijn fit en houden een hoog werktempo aan, waardoor u minder werkuren betaald.
√ De ervaren verhuizers houden de kwaliteit hoog door gebruik te maken van onze professionele verhuismaterialen die bijdragen aan het efficiënt en veilig verhuizen van uw meubels in Almere.
√ De ervaren verhuizers fungeren als aanspreekpunt.
Om de student verhuizers toch enige kennis van het vak mee te geven worden deze opgeleid om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Deze opleiding stelt onze student verhuizers in staat beter hun werk uit te voeren, zowel technisch als communicatief.

VERHUISBEDRIJF ALMERE PROFESSIONELE VERHUIS MATERIALEN

Om onze kwaliteit te verhogen is het van belang om tijdens de verhuizing gebruik te maken van professionele verhuismaterialen. Hierdoor verloopt uw verhuizing vlot, soepel en schadevrij. In de praktijk betekent dit het gebruik van verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers, steekwagens, stretch folie en een gereedschapskist. De verhuisdekens gebruiken wij om kras- en stootschade te voorkomen. De spanbanden zorgen ervoor dat uw meubilair in de verhuiswagen op hun plek blijven staan en niet omvallen of schuiven tijdens het verhuizen. De meubelrollers en steekwagens worden gebruikt om zware dozen en huisraad te rollen over gelijke vloeren. Zo streven wij naar een efficiënte en veilige verhuizing in en rondom Almere.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN ALMERE!

Een verhuizing kan zeer stressvol zijn. Wat te denken van een spoed verhuizing in Almere. U bent noodgedwongen om direct te verhuizen waardoor u weinig tijd heeft om u er mentaal en fysiek op voor te bereiden. Het fysieke gedeelte kunt u aan ons overlaten. Wij bieden u namelijk de goedkoopste spoed verhuisservice in Almere. Omdat wij werken met onder andere student verhuizers zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Vaak kunnen wij u bij een spoed verhuizing dezelfde dag nog verhuizen in Almere. Wilt u met spoed verhuizen in Almere? Neem dan direct contact op met onze verhuisexperts in Almere via 085 902 68 08 en leg direct uw verhuizing vast.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN ALMERE?

Verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Almere kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisexperts in Almere via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Almere Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Almere
Verhuisbedrijf Almere

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!