Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Hoogeveen nodig?

VERHUIZEN IN HOGEVEEN

Gaat u verhuizen in Hoogeveen en bent u op zoek naar een kwalitatieve verhuisbedrijf? Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. Wij nemen u graag bij de hand om ook uw verhuizing tot een succes te maken. Van het inpakken tot het bezemschoon opleveren van uw oude woning, wij helpen u met alles. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en diensten die ons veelzijdige verhuisbedrijf in Hoogeveen bied? Neem dan gratis contact op met onze verhuisdeskundigen in Hoogeveen via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN IN HOOGEVEEN

StudentVerhuisTeam is het goedkoopste verhuisbedrijf van Hoogeveen. Wij houden onze tarieven laag omdat wij naast ervaren ook student verhuizers inzetten. Deze student verhuizers werken relatie harder voor een lager uurtarief, houden een hoog werktempo aan, zijn zeer flexibel en meegaand. Onze student verhuizers worden uiteraard eerst opgeleid en begeleid door de ervaren verhuizers alvorens zij ingezet worden op een verhuizing in Hoogeveen. Bovendien worden onze student verhuizerts altijd gekoppeld aan een ervaren verhuizer die hen tijdens de verhuizing de kneepjes van het vak leren en ze aanstuurt. Voor onze verhuizers is verhuizen meer dan uw inboedel van plek A naar plek B vervoeren. Verhuizen draait om vertrouwen en dit staat bij ons centraal.

OOK SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF HOOGEVEEN?

StudentVerhuisTeam biedt u de goedkoopste verhuisservice van Hoogeveen. Dit maken wij waar door onder andere meerdere diensten aan te bieden. Hoe meer diensten u combineert des te hoger de korting. U hebt de keuze uit de volgende services:
√ Inpakservice
√ Transportservice max. 5 items
√ Spoed verhuisservice
√ Internationale verhuisservice
√ Handyman service
√ Ontruiming service
√ Verhuislift service
Wij bieden u maatwerk. Wij nemen uw wensen op en stellen op basis daarvan een prijsopgave op. Wilt u zo’n prijsopgave ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en profiteer van vele kortingen.

ZORGVULDIG SENIOREN VERHUIZEN EN ONTRUIMEN IN HOOGEVEEN

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, vooral voor ouderen. Na jaren ergens te wonen is het tijd om te verhuizen naar bijv. een zorgcentrum/aanleunwoning. Dit kan bij ouderen en diens familieleden zorgen voor verdriet en verhuisstress. Onze empathische verhuizers staan u daarom graag bij tijdens dit emotionele moment. Om u een handje te helpen, bieden wij u onze senioren verhuisservice aan. Door uw inboedel vlot en veilig te verhuizen kunt u eerder genieten van uw nieuwe woning. Ook helpen wij u graag met het ontruimen van uw seniorenwoning en deze bezem schoon op te leveren.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN HOOGEVEEN?

Verhuizen met het beste verhuisbedrijf van Hoogeveen kan al vanaf € 50,-. Voor iedere verhuizing zijn de kosten verschillend. Wilt u weten wat uw verhuizing in Hoogeveen zal kosten of wilt u profiteren van onze hoge combi kortingen? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit. Gelooft u niet dat wij de goedkoopste prijsopgave opstellen? Laat u dan overtuigen door onze verhuisdeskundigen. Onze verhuisdeskundigen in Hoogeveen bereikt u door te bellen naar 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Hoogeveen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Hoogeveen
Verhuisbedrijf Hoogeveen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!