Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Emmen nodig?

VERHUISBEDRIJF EMMEN

U heeft een nieuwe woning gekocht of gehuurd in Emmen en u zoekt een verhuisbedrijf dat niet alleen goedkoop is maar ook vakkundig te werk gaat? Dan laten wij u graag kennis maken met het professionele verhuisbedrijf van Emmen. Onze zeer ervaren verhuizers staan van s’ochtends vroeg s’avonds laat voor u klaar en dat 365 dagen in het jaar. Wilt u meer weten over onze voordelige verhuisservice? Neem dan contact op met onze verhuisexperts in Emmen via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF EMMEN

StudentVerhuisTeam biedt u de voordeligste verhuisservice van Emmen en omstreken. Wij houden de grip op de kosten en besparen op onnodige kosten zoals: bezichtiging kosten, vertragingskosten, voorrijkosten etc. Bij het besparen stellen wij ons continue dezelfde vraag en dat is: “Op welke manier kunnen wij de verhuisservice goedkoper aanbieden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit?” Ons antwoord daarop is door te werken met student verhuizers die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers. De student verhuizers werken harder voor een lager uurtarief en houden een hoog werktempo aan en de ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit. Deze hechte teams voeren wekelijks tientallen succesvolle verhuizingen uit in heel Nederland en zijn dus goed op elkaar ingespeeld. Dit betekent dat de teams inmiddels veel ervaring hebben opgedaan als verhuizers en ervoor zorgen dat uw inboedel vlot en ongeschonden verhuisd worden.

VERHUISBEDRIJF EMMEN PROFESSIONEEL & EFFICIËNT

Naast onze vakkundige verhuizers, die u vlekkeloos verhuizen in Emmen, beschikken wij over een wagenpark met moderne verhuiswagens. Deze verhuiswagens zijn uitgerust met professionele verhuismaterialen, waaronder: verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers, steekwagens, stretch folie en een gereedschapskist. In praktijk betekent dit het gebruik van voldoende verhuisdekens om te voorkomen dat er kras- en stootschade ontstaan. Spiegels en schilderijen die niet ingepakt worden in verhuisdekens gewikkeld en met stretch folie ingewikkeld. Met de spanbanden wordt uw inboedel in de verhuiswagen vastgezet om te voorkomen dat het omvalt of schuift tijdens het vervoeren. De meubelrollers en steekwagens worden gebruikt om zware objecten gelijkvloers te verplaatsen en ga zo maar door. Zo streven wij naar een vlotte en veilige verhuizing in Emmen.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN EMMEN?

Bent u met spoed op zoek naar een verhuisbedrijf in Emmen? Zoek dan nit verder, want StudentVerhuisTeam biedt u de beste spoed verhuisservice in Emmen. Enkel voordelen van onze spoed verhuisservice zijn.
√ Wij hebben geen 9 tot 5 mentalitateit en verhuizen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
√ Wij zijn uiterst flexibel en verhuizen u bij spoed in Emmen vaak dezelfde dag nog.
√ Wij rekenen geen toeslagen voor spoed verhuizingen in Emmen.
Wilt u direct met spoed verhuizen in Emmen? Neem dan direct contact op met onze verhuisexperts in Emmen via 085 902 68 08 om uw verhuizing direct vast te leggen.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN EMMEN?

Verhuizen met het voordeligste verhuisbedrijf van Emmen kan al vanaf € 50,-. Benieuwd naar hoe goedkoop we uw verhuizing in de omgeving van Emmen kunnen uitvoeren? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan via onze aanvraagformulier. Bent u benieuwd naar onze aanvullende diensten? Stel uw vragen aan onze verhuisexperts in Emmen via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Emmen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Emmen
Verhuisbedrijf Emmen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!