verhuizen in emmen

U heeft een nieuwe woning gekocht of gehuurd in Emmen en u zoekt een verhuisbedrijf dat niet alleen goedkoop is maar ook vakkundig te werk gaat? Dan laten wij u graag kennis maken met het professionele verhuisbedrijf van Emmen. Onze zeer ervaren verhuizers staan van s’ochtends vroeg s’avonds laat voor u klaar en dat 365 dagen in het jaar. Wilt u meer weten over onze voordelige verhuisservice? Neem dan contact op met onze verhuisexperts in Emmen via 085 902 68 08.

Voordelig verhuizen met verhuisbedrijf Emmen

StudentVerhuisTeam biedt u de voordeligste verhuisservice van Emmen en omstreken. Wij houden de grip op de kosten en bezuinigen op onnodige kosten zoals: bezichtiging kosten, vertragingskosten, voorrijkosten etc. De vraag die wij ons continue stellen is: “Op welke manier kunnen wij de verhuisservice goedkoper aanbieden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit?” Ons antwoord daarop is door te werken studenten die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers. De studenten werken harder voor een lager uurtarief en de ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit. Deze hechte teams voeren wekelijks tientallen succesvolle verhuizingen uit in heel Nederland en zijn dus goed op elkaar ingespeeld. Dit betekent dat de teams inmiddels veel ervaring hebben opgedaan als verhuizers en ervoor zorgen dat uw inboedel vlot en ongeschonden in uw nieuwe woning aankomen.

De voordelen op een rij

R

U ontvangt binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

R

Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice in Emmen met behoud van kwaliteit.

R

Wij bieden u ook een inpakservice, ontruiming service, transportservice en handyman service in Emmen.

R

Wij werken met goed opgeleide en volwaardige verhuizers /klussers/ontruimers.

R

Wij verhuizen u in en rondom Emmen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

R

Wij communiceren alles helder gedurende het gehele verhuisproces.

R

Wij zijn ook flexibel inzetbaar voor senioren en student verhuizingen in Emmen.

R

Wij zorgen voor professionele inpak- en verhuismaterialen.

Verhuisbedrijf emmen Professioneel & efficiënt

Naast onze vakkundige verhuizers, die u vlekkeloos verhuizen in Emmen, beschikken wij over een wagenpark met moderne verhuiswagens. Deze verhuiswagens zijn uitgerust met professionele verhuismaterialen, waaronder: verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers, steekwagens, stretch folie en een gereedschapskist. In praktijk betekent dit het gebruik van voldoende verhuisdekens om te voorkomen dat er kras- en stootschade ontstaan. Spiegels en schilderijen die niet ingepakt worden in verhuisdekens gewikkeld en met stretch folie ingewikkeld. Met de spanbanden wordt uw inboedel in de verhuiswagen vastgezet om te voorkomen dat het omvalt of schuift tijdens het vervoeren. De meubelrollers en steekwagens worden gebruikt om zware objecten gelijkvloers te verplaatsen en ga zo maar door. Zo streven wij naar een vlotte en veilige verhuizing in Emmen.

Wat kost een verhuizing in Emmen?

Verhuizen met het voordeligste verhuisbedrijf van Emmen kan al vanaf € 50,-. Benieuwd naar hoe goedkoop we uw verhuizing in de omgeving van Emmen kunnen uitvoeren? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan via onze aanvraagformulier. Bent u benieuwd naar onze aanvullende diensten? Stel uw vragen aan één van onze verhuisexperts in Emmen via 085 902 68 08.