verhuizen in assen

Bent u van plan om van, in of naar Assen te verhuizen en geeft u dit graag uit handen aan een betaalbare en vakkundige verhuisbedrijf? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Door mond tot mond reclame en een kwalitatieve verhuisservice is StudentVerhuisTeam uitgegroeid tot een gevestigd verhuisbedrijf in Zwolle. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Assen om u van informatie te voorzien of om een verhuizing in te plannen. U bereikt onze deskundigen door te bellen naar 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

het goedkoopste verhuisbedrijf van Assen

StudentVerhuisTeam biedt u een kwalitatief hoogwaardige verhuisservice in Assen voor een aantrekkelijke prijs. De kwaliteit van de verhuizing wordt gewaarborgd door te werken met ervaren verhuizers die gebruik maken van professionele inpak- en verhuismaterialen. Deze materialen zoals: verhuisdekens, rolcontiners, meubelrollers etc. dragen bij aan het efficiënt, snel en schadevrij verhuizen in Assen. Hierdoor betaald u minder aan arbeidsuren en bent u veel goedkoper uit. U betaald ook minder arbeidsuren omdat wij zowel ervaren als student verhuizers inzetten. Deze student verhuizers houden een hoog werktempo aan en zijn relatief goedkoper dan ervaren verhuizers. Bovendien bent u nog goedkoper uit omdat wij geen onnodige overheadkosten, vertragingskosten en torenhoge voorrijkosten doorberekenen. Vanwege onze vele standplaatsen door heel het land kunnen wij u snel en goedkoop verhuizen in Assen. Zo bieden wij u de gewenste kwaliteit, maar dan voor een lage prijs.

Snel en efficiënt verhuizen met verhuisbedrijf Assen

StudentVerhuisTeam maakt zich sterk voor een vlotte en efficiënte verhuizing in Assen. Door te investeren in innovatieve transportmiddelen en efficiënt verhuizen waarborgen wij onze continuïteit. Dit vergt niet alleen ervaring maar ook een frisse blik van buitenaf en out of the box denkvermogen. Door teams van gerenommeerde verhuizers en studenten in te zetten zorgen wij voor een mix van ervaring en een frisse blik. Bovendien houden de studenten een hoog werktempo aan, werken zij harder voor een lager uurtarief en zijn ze flexibel inzetbaar. De studenten worden niet meteen in het diepe gegooid. Al onze verhuizers ondergaan een opleiding en trainingen om zichzelf te blijven ontwikkelen en de expert in zich naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting. Deze opleiding stelt onze verhuizers in staat beter hun werk uit te voeren, zowel technisch als communicatief.

Wat kost verhuisbedrijf Assen?

Een verhuizing in Assen nemen wij u al uit handen vanaf € 50,- incl. BTW. Elk verhuizing is uniek en anders. Om een nauwkeurige prijsopgave op te stellen dient u onze verhuisdeskundigen in Assen te voorzien van gegevens. Om deze gegevens aan te leveren kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze aanvraagformulier. U bent dus nergens aan verbonden. Aan de hand van deze gegevens stellen onze deskundigen een verhuisplan en een prijsopgave samen. Het is het goedkoopste prijsopgave die u in uw mailbox zult ontvangen. Gelooft u het niet? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en vergelijk deze met andere offertes, u zult behaaglijk verrast worden. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze goedkope verhuisservice in Assen? Neem dan telefonisch contact op met onze verhuisdeskundigen in Assen via 085 902 68 08. Onze deskundigen staan u graag te woord.

Translate »