Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

BETROUWBAAR & VAKKUNDIG

Verhuisbedrijf StudentVerhuisTeam neemt uw verhuizing graag uit handen. Verhuizen is voor ons meer dan uw inboedel veilig van A naar B verhuizen. U vertrouwd erop dat uw persoonlijke eigendommen en waardevolle spullen in vertrouwde handen zijn. Daarom staan vertrouwen en betrouwbaarheid bij ons centraal. Wij realiseren dit door o.a. alleen met betrouwbare en eerlijke verhuizers te werken die uw persoonlijke eigendommen met zorg behandelen. Wij passen nieuwe technieken toe op het gebied van verhuizen door te werken met professionele verhuismaterialen en de nieuwste technieken om u efficiënt, snel en schadevrij te verhuizen. Hieronder leest u meer over ons.

MENSEN DOEN ZAKEN MET MENSEN, NIET MET BEDRIJVEN

StudentVerhuisTeam is opgericht door ervaren verhuizers. Deze ervaren verhuizers bedachten een concept waarmee men goedkoop verhuist zonder in te leveren op kwaliteit. Volgens dit concept is het goedkoop en kwalitatief verhuizen mogelijk door te besparen in: overheadkosten en door goed opgeleide studenten in te zetten die begeleidt worden door ervaren verhuizers. Het werken met studenten kent een aantal voordelen, namelijk: studenten houden een hoog werktempo aan, zijn flexibel inzetbaar en zijn bereid om hard te werken voor een relatief laag uurtarief. De ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit van de verhuizing. Wij begrijpen als geen ander dat verhuizen maatwerk is. Wij zorgen er dan ook voor dat er bij elke verhuizing de verhuizers met de juiste ervaring voor u op de stoep staan. Zo garanderen wij u dat elke verhuizing goed en schadevrij verloopt.

Verhuisbedrijf Delft studenten verhuizen student verhuizers studenten verhuisservice verhuiswagens huren met chauffeur bestelbus huren bakwagen huren verhuizen doe je zelf deskundig & goedkoop verhuizen ervaren & vakkundige verhuizers goedkope verhuizingen betaalbare verhuisservice snel & veilig verhuizen atelier verhuizen zakelijke verhuizingen senioren verhuisservice verhuisbedrijf StudentVerhuisTeam

OVER ONS | MISSIE

Ondernemen met oog voor de omgeving vinden we belangrijk en we nemen graag onze verantwoordelijkheid jegens de maatschappij. Think global, act local is al sinds de oprichting ons motto. Dit is terug te vinden in alle onderdelen van onze bedrijfsvoering. Wij willen ook daarom de goedkoopste verhuisservice in heel Europa aanbieden met behoud van kwaliteit.

OVER ONS | VISIE

Cheap moving Good quality is het credo van StudentVerhuisTeam. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we iedere klant de beste kwaliteit tegen de laagste prijs willen bieden. Iedereen moet op elk gewenst moment in een aangename omgeving kunnen verhuizen. We realiseren dit onder meer door onze diensten voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit. Ook doen we dit door onze verhuiswagens te voorzien van professionele verhuismaterialen. Cheap moving Good quality vormt de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.

Verhuisservice

Wilt u zorgvuldig en goedkoop verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf? Dat doet u natuurlijk met StudentVerhuisTeam. Al vanaf € 50,- nemen onze meesterverhuizers uw zorgen uit handen.

Sjouw service

Heeft u hulp nodig bij het sjouwen van al uw zware meubelstukken? Zit u midden in een reorganisatie en moeten uw archiefkasten worden verplaatst of geleegd? Maak dan gebruik van onze goedkope sjouw krachten.

Handyman service

Bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw woning of bedrijfspand? Maak dan gebruik van onze vakkundige handyman service. Voor maar € 22,50 per uur kunt u al gebruik maken van onze handyman service.

NIWO VERGUNNING

Alle bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in het bezit zijn van de NIWO vergunning. Beroepsgoederenvervoer is het tegen betaling vervoeren van goederen in opdracht van derden. Het is van belang om te beschikken over deze vergunning om een schadeverzekering af te sluiten. StudentVerhuisTeam is in het bezit van deze vergunning en wij zijn goed verzekerd tegen schade. Dit houdt in dat uw verhuizing in vertrouwde handen is

GEDIPLOMEERDE VERHUISTOPPERS

Onze verhuistoppers worden streng geselecteerd op o.a.; passie voor het vak, werktempo en ervaring. Bovendien dienen zij ook de nodige verhuis diploma’s en certificaten te behalen. De voorafgaande opleiding stimuleert ze om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in hunzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting. Deze opleiding stelt onze verhuizers in staat beter hun werk uit te voeren, zowel technisch als communicatief.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Over ons

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Over ons
Over ons

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!