Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

ONZE DIENSTEN

StudentVerhuisTeam biedt u naast een vakkundig verhuisservice meerdere diensten waaronder: inpakservice, transportservice, ontruiming service, sjouw service, handyman service en verhuislift service. Alles met betrekking tot verhuizen, transport, klussen en ontruimen vind u in de onderstaande tekst. Heeft u vragen over onze diensten? Leg deze voor aan onze verhuisexperts via 085 902 68 08 of via info@studentverhuisteam.nl. Wilt u meteen aan de slag met één van onze diensten? Vraag dan gratis een offerte aan. Onze experts staan dagelijks tot uw dienst en voorzien u graag van informatie en advies.

Inpakservice

Om schade tijdens het inpakken te voorkomen bieden wij u onze inpakservice tegen een laag tarief. Maak gebruik van onze inpakservice en laat uw inboedel ook transport waardig inpakken door onze inpak specialisten. Voor maar € 22,50 per uur maakt u gebruik van deze service.

Verhuisservice

Zorgvuldig en schadevrij verhuizen met een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf? Dat kan al vanaf € 50,-. Met StudentVerhuisTeam is uw verhuizing in vertrouwde handen. Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice van Nederland met behoud van kwaliteit.

Transportservice

Heeft u nieuwe aankopen gedaan in bijvoorbeeld de IKEA, JYSK of op Marktplaats en past het niet in uw auto of is het te zwaar om te sjouwen? Maak dan gebruik van onze goedkope en flexibel inzetbare transportservice. Uw transport nemen wij u uit handen vanaf € 50,-.

Ontruiming service

Duurzaam en goedkoop ontruimen van uw woning of kantoor? Dat kan met onze vakkundige ontruiming service. Gezien onze ruime ervaring met woning en bedrijfsontruimingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Sjouw service

Heeft u hulp nodig bij het sjouwen van al uw zware meubelstukken? Zit u midden in een reorganisatie en moeten uw archiefkasten worden verplaatst of geleegd? Maak dan gebruik van onze goedkope sjouw krachten.

Handyman service

Dient u te klussen in uw nieuwe woning/pand of bent u toe aan een nieuwe inrichting? Maak dan gebruik van onze vakkundige handyman service. Voor maar € 22,50 per uur maakt u al gebruik van onze deskundige handyman service.

Verhuislift service

Passen uw grote meubelstukken niet door de trapgat? Maak gebruik van onze geavanceerde verhuisliften. Met gemak worden uw meubels veilig op de juiste verdieping geplaatst. U huurt een verhuislift al vanaf € 59,- per uur.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Diensten

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Diensten
Diensten

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!