Onze diensten

StudentVerhuisTeam biedt u naast een vakkundig verhuisservice meerdere diensten waaronder: inpakservice, transportservice, ontruiming service, sjouw service, handyman service en verhuislift service. Alles met betrekking tot verhuizen, transport, klussen en ontruimen vind u in de onderstaande tekst. Heeft u vragen over onze diensten? Leg deze voor aan onze verhuisexperts via 085 902 68 08 of via info@studentverhuisteam.nl. Wilt u meteen aan de slag met één van onze diensten? Vraag dan gratis een offerte aan. Onze experts staan dagelijks tot uw dienst en voorzien u graag van informatie en advies.

Wat kost mijn verhuizing?

lees meer over onze inpakservice

Om schade tijdens het inpakken te voorkomen bieden wij u onze inpakservice tegen een laag tarief. Maak gebruik van onze inpakservice en laat uw inboedel ook transport waardig inpakken door onze inpak specialisten. Voor maar € 22,50 per uur maakt u gebruik van deze service.

lees meer over onze verhuisservice

Zorgvuldig en schadevrij verhuizen met een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf? Dat kan  al vanaf € 50,-. Met StudentVerhuisTeam is uw verhuizing in vertrouwde handen. Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice van Nederland met behoud van kwaliteit.

lees meer over onze transportservice

Heeft u nieuwe aankopen gedaan in bijvoorbeeld de IKEA, JYSK of op Marktplaats en past het niet in uw auto of is het te zwaar om te sjouwen? Maak dan gebruik van onze goedkope en flexibel inzetbare transportservice. Uw transport nemen wij u uit handen vanaf € 50,-.

lees meer over onze ontruiming service

Duurzaam en goedkoop ontruimen van uw woning of kantoor? Dat kan met onze vakkundige ontruiming service. Gezien onze ruime ervaring met woning en bedrijfsontruimingen bent u bij ons aan het juiste adres.

lees meer over onze sjouw service

Heeft u hulp nodig bij het sjouwen van al uw zware meubelstukken? Zit u midden in een reorganisatie en moeten uw archiefkasten worden verplaatst of geleegd? Maak dan gebruik van onze goedkope sjouw krachten.

lees meer over onze handyman service

Dient u te klussen in uw nieuwe woning/pand of bent u toe aan een nieuwe inrichting? Maak dan gebruik van onze vakkundige handyman service. Voor maar € 22,50 per uur maakt u al gebruik van onze deskundige handyman service.

lees meer over onze verhuislift service

Passen uw grote meubelstukken niet door de trapgat? Maak gebruik van onze geavanceerde verhuisliften. Met gemak worden uw meubels veilig op de juiste verdieping geplaatst. U huurt een verhuislift al vanaf  € 59,- per uur.

werkwijze | diensten

Vraag een offerte aan

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Translate »