Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Zoetermeer nodig?

VERHUISBEDRIJF ZOETERMEER

Betaalbaar en betrouwbaar verhuizen van, in of naar Zoetermeer kan alle dagen van het jaar met onze verhuisbedrijf in Zoetermeer. Al jarenlang staan onze goed opgeleide en volwaardige verhuizers elke dag voor u klaar van s’ochtends vroeg tot in de late uurtjes van de avond. Laat u ook verhuizen wanneer het u uitkomt en kies voor het flexibele en goedkoopste verhuisbedrijf van Zoetermeer.

GOEDKOOPSTE VERHUISSERVICE VAN ZOETERMEER

Verhuizen kan veel tijd en geld kosten. Denk hierbij aan verlof aanvragen, inpak materialen aanschaffen en alles inpakken, een bus huren en verhuismaterialen aanschaffen om te verhuizen en ga zo maar door. De kosten stapelen zich op en u bent al gauw maanden bezig. Dan is het nog maar de vraag of alles ongeschonden op de nieuwe bestemming aankomt. Zou het niet fijn zijn als u al deze taken uit handen kunt geven? Ja, dat dachten wij ook. Daarom bieden wij u de kwalitatieve verhuisservice van StudentVerhuisTeam. Dit is de goedkoopste verhuisservice van Zoetermeer zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. De kwaliteit houden wij hoog door onze verhuizers streng te selecteren op ervaring, passie voor het vak, integriteit, zelfstandigheid en oplossingsgericht denken. Bovendien voorzien wij hen van professionele verhuismaterialen zoals: voldoende verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers, steekwagens, wikkel folie en een gereedschapskist. De expertise van de verhuizers en deze verhuismaterialen zorgen ervoor dat uw meubilair veilig en efficiënt verhuisd worden in en rondom Zoetermeer.

DE SPOED VERHUISSERVICE VAN VERHUISBEDRIJF ZOETERMEER

Met de spoed verhuisservice van StudentVerhuisTeam kunt u vaak dezelfde dag nog verhuizen. Een spoed verhuizing is vaak stressvol en ongepland. Dan heeft u natuurlijk niet genoeg tijd om alles goed voor te bereiden en goed in te pakken. Wij helpen u graag tijdens deze stressvolle momenten. Wekelijks verrichten wij meerdere spoed verhuizingen met onder andere onze student verhuizers. Deze student verhuizers zijn niet alleen veel goedkoper maar ook flexibel inzetbaar. Zo kunnen wij u met spoed toch nog goedkoop en vaak dezelfde dag nog verhuizen. Voor onze spoed verhuisservice in Zoetermeer rekenen wij geen toeslagen. Wilt u direct met spoed verhuizen in Zoetermeer? Neem dan direct contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Zoetmeer via 085 902 68 08 om direct uw verhuizing vast te leggen.

DE KOSTEN VAN VERHUISBEDRIJF ZOETERMEER

In Zoetermeer verhuisd u al vanaf € 50,- incl. BTW. De prijs is opgebouwd uit de arbeidskosten en de kosten van de verhuiswagen. Afhankelijk van waar u woont rekenen wij een starttarief. Wilt u meer weten over wat een verhuizing van, in of naar Zoetermeer u gaat kosten? Vraag dan gratis een offerte aan bij het goedkoopste verhuisbedrijf van Zoetermeer of neem contact op met onze verhuisdeskundigen in Zoetermeer via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Zoetermeer Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Zoetermeer
Verhuisbedrijf Zoetermeer

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!